اتحادیه اروپا پایان گوآیدو را اعلام کرد/ بروکسل دیگر گوایدو را به عنوان رئیس جمهوری ونزوئلا نمی شناسد

دوشنبه 6 بهمن 1399
22:46
اتحادیه اروپا پایان گوآیدو را اعلام کرد/ بروکسل دیگر گوایدو را به عنوان رئیس جمهوری ونزوئلا نمی شناسد اتحادیه اروپا تصمیم خود برای پایان به رسمیت شناختن خوآن گوآیدو به عنوان "رئیس جمهوری موقت" ونزوئلا اعلام کرد.

العالم ـ آمریکا

به گزارش یورونیوز، در انتخابات پارلمانی دسامبر گذشته در ونزوئلا، خوآن گوآیدو جایگاه ریاست خود در پارلمان را از دست داد.

در اوائل ماه ژانویه، اتحادیه اروپا اعلام کرده بود که با وجود عدم اطمینان به سلامت انتخابات دیگر نمی‌ تواند همچنان مقام عالی خوآن گوآیدو را به صورت قانونی به رسمیت بشناسد.

۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا در بیانیه ‌ای مشترک روز دوشنبه تاکید کردند که همچنان خوآن گوآیدو را به عنوان عضوی مهم از جنبش مخالفان و دموکراسی خواهان ونزوئلا به رسمیت می ‌شناسند.

تصمیم اتحادیه اروپا در حالیست که هفته گذشته پارلمان اروپا با تصویب قطعنامه‌ ای خواست تا همچنان اروپا، گوآیدو را به عنوان رهبر ونزوئلا به رسمیت بشناسد.

خوآن گوآیدو در پیامی به پارلمان اروپا با تاکید بر تقلبی و جعلی بودن نتیجه انتخابات پارلمانی ماه دسامبر از تصمیم نمایندگان پارلمان اروپا تشکر کرده بود.

به دنبال انتخاب مجدد و بحث برانگیز نیکولاس مادورو به مقام رئیس جمهوری در سال ۲۰۱۸، خوآن گوآیدو، رئیس وقت پارلمان ونزوئلا ادعا کرد که او رئیس جمهوری موقت ونزوئلاست.

دولت‌ های اروپایی و ایالات متحده آمریکا پس از آن رای گیری اعلام کردند که خوآن گوآیدو را به جای نیکولاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا می‌دانند. ایالات متحده و بریتانیا از آن زمان تا امروز تنها خوآن گوآیدو را به عنوان رئیس جمهوری ونزوئلا به رسمیت می‌ شناسند.

جایگاه «رئیس جمهوری موقت» به گوآیدو در دو سال گذشته این فرصت را داد تا به منابع مالی مصادره شده دولت ونزوئلا از سوی کشورهای اروپایی و آمریکا دسترسی داشته باشد تا آن را برای جنبش مخالفان دولت ونزوئلا خرج کند.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: دیگر اجازه نخواهیم داد تسلیحات آمریکایی از تنگه هرمز عبور کند


ناوسالار سیاه‌سرانی: تنگه هرمز را به بزرگترین قبرستان آبی تفنگداران آمریکایی تبدیل می‌کنیم


افشای سفر مخفیانهٔ رئیس موساد به امارات در خلال جنگ با ایران


دیدارهای غریب آبادی با همتایانش در حاشیه نشست بریکس


اهدای شمشیر به سفیر ایران در پاسداشت مقاومت ملت در برابر تجاوز آمریکا-اسرائیل


طلا تحت فشار تورم آمریکا سقوط کرد


نرخ تورم سالانه آمریکا به بالاترین سطح از ۲۰۲۳ تاکنون رسید


آژانس بین‌المللی انرژی: جنگ علیه ایران شوک بی‌سابقه‌ای به عرضه نفت وارد کرده است


مقام امنیتی سابق اسرائیل: وضعیت ما در مرز لبنان بدتر شده؛ نبرد با ایران موفق نبوده است


ایران در حوزه نظامی توان غافلگیری‌ زیادی دارد/ روابط تهران با سایر کشورها علیه هند نیست