سنای آمریکا صلاحیت وزیر خزانه‌داری پیشنهادی بایدن را تأیید کرد

سه شنبه 7 بهمن 1399
04:46
سنای آمریکا صلاحیت وزیر خزانه‌داری پیشنهادی بایدن را تأیید کرد
مجلس سنای آمریکا صلاحیت گزینه پیشنهادی جو بایدن برای تصدی سمت وزیر خزانه‌داری آمریکا را تأیید کرد.

العالم - آمریکا

مجلس سنای آمریکا بامداد سه‌شنبه صلاحیت «ژانت یلن» را برای تصدی سمت وزیر خزانه‌داری آمریکا در دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور جدید این کشور تأیید کرد.

۸۴ نماینده مجلس سنا صلاحیت ژانت یلن را برای تصدی این سمت تأیید و ۱۵ نماینده دیگر با آن مخالفت کردند.

یکی از وظایف ژانت یلن ۷۴ ساله در این سمت اجرای تحریم‌های دولت آمریکا علیه ایران خواهد بود. او در جلسه تأیید صلاحیت خود به طور مفصل درباره تحریم‌های ضد ایرانی اظهارنظر کرد.

یلن در یک سند مکتوب در پاسخ به سئوال سناتورها مبنی بر اینکه آیا دولت بایدن از جایگاه آمریکا در صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی برای جلوگیری از اعطای وام به ایران استفاده خواهد کرد یا خیر نوشت: «هنگامی که صحبت از صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی به میان می‌آید باید اطمینان حاصل کنیم آنها چه کاری می‌توانند برای دستیابی کشورهای در حال توسعه برای سلامت عمومی و بهبود اقتصادی انجام دهند. ما با همکاری متحدانمان تلاش می‌کنیم مطمئن شویم این سیاست‌های سرمایه‌گذاری چگونه از امنیت جهانی حمایت می‌کنند.»

یلن علاوه بر این به سناتورها اطمینان خاطر داده وزارت خزانه‌داری تحت امر او تلاش خواهد کرد از دور زدن تحریم‌ها توسط ایران جلوگیری کند.

یلن نوشته است: «چنانچه تأیید شوم اطمینان حاصل خواهم کرد وزارت خزانه‌داری هر گونه تلاش از سوی ایران برای دور زدن تحریم‌ها و سوءاستفاده از نظام بانکی بین‌المللی را تحت نظر خواهد گرفت.»

او ادامه داد: «حمایت ایران از تروریسم جزو نگرانی‌های جدی است و اینجانب چنانچه تأیید شوم کارکنان خزانه‌داری را به سمت نظارت دقیق بر آن و تلاش برای مختل کردن آن با استفاده از تمامی ابزارهای موجود سوق خواهم داد.»

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان : امضای توافقنامه نتیجه ترس و وادادگی نبود


ثبت ۶ اثر در یونسکو و بازگشت بیش از هزار شی تاریخی


حماس اقدام رژیم صهیونیستی در تخریب مرکز آموزشی سازمان ملل را جنایت جنگی نامید


تهدید نتانیاهو به توقف فعالیت‌های آنروا در فلسطین اشغالی


پیام تسلیت معاون برون‌مرزی صداوسیما در پی درگذشت سلیمان منصور


تأکید رهبر انصارالله یمن بر تداوم مقاومت تا سرنگونی رژیم صهیونیستی / تجاوز سعودی به یمن با نظارت آمریکا انجام شد


هشدار دبیرکل سازمان ملل: ابرقدرت‌ها دیگر نمی‌توانند اراده خود را تحمیل کنند!


جنایت تازه رژیم صهیونیستی؛ هدف قرار دادن ذخایر غذایی کودکان دیرالبلح + عکس


سردار ابن‌الرضا: هر فشار اقتصادی - امنیتی بخشی از جنگ است


سیاست‌های جنگی ترامپ علیه ایران دستمایه هنر کاریکاتوریست ایرانی+کاریکاتور