سرکوبگری در نیجریه| تعویق محاکمه نمایشی «شیخ زکزاکی»

سه شنبه 7 بهمن 1399
18:54
سرکوبگری در نیجریه| تعویق محاکمه نمایشی «شیخ زکزاکی» منابع خبری از به تعویق افتادن محاکمه نمایشی رهبر جنبش اسلامی نیجریه خبر دادند.

العالم - آفریقا

دادگاه عالی ایالت کادونا محاکمه نمایشی علامه «شیخ ابراهیم زکزاکی» دبیرکل جنبش اسلامی نیجریه را به روزهای هشتم و دهم ماه مارس (18 و 20 اسفند) موکول کرد.

از سوی دیگر، دفتر شیخ زکزاکی امروز در پیامی توئیتری اعلام کرد: پلیس نیجریه هم اکنون در حال حمله به تظاهرات کنندگان مسالمت جو وابسته به جنبش «زکزاکی را آزاد کنید» با استفاده از گلوله های جنگی در منطقه «مایتاما» (Maitama) واقع در ایالت ابوجا است.

خبرنگار العالم هم گزارش داد که در جریان تیراندازی پلیس نیجریه به طرف تظاهرات کنندگانی که خواستار آزادی شیخ زکزاکی بودند، یک نفر به شهادت رسید.

این در حالی است که اخیرا منابعی از توطئه آل سعود برای حذف شیخ زکزاکی با پرداخت میلیون‌ها دلار به حکومت نیجریه خبر داده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: آنچه بر ملت صلح‌دوست ایران تحمیل شده یک جنگ متعارف نیست


نیویورک تایمز: ایران همچنان بخش قابل‌ توجهی از توان موشکی خود را حفظ کرده است


روز سیاه اشغالگران با 23 عملیات حزب‌الله در جنوب لبنان


ایران ادعاهای بی‌اساس کویت را رد کرد


اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ ترامپ با ایران غیرقانونی است


نرخ تورم آمریکا به اوج ۳ ساله صعود کرد


اصول اصلی ایران در مذاکرات اعلام شد


دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: کشورها برای موارد بیشتر هانتاویروس آماده باشند


سنتکام بر تداوم محاصره دریایی ایران تاکید کرد


سازمان ملل: قانون اعدام اسرای فلسطینی راه را برای نقض حقوق بشر باز می‌کند