رژیم صهیونیستی یک مسجد در حال احداث را تخریب کرد

چهارشنبه 8 بهمن 1399
13:55
رژیم صهیونیستی یک مسجد در حال احداث را تخریب کرد نظامیان صهیونیست صبح امروز چهارشنبه با یورش به جنوب کرانه باختری یک مسجد در دست احداث را تخریب کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

خودروهای نظامی رژیم صهیونیستی صبح امروز چهارشنبه منطقه «أم قصه» به سمت شرق شهرک یطا در جنوب الخلیل را محاصره و یک مسجد در دست احداث به مساحت ۱۴۰ متر مربع را تخریب کردند.

یک شاهد عینی در این رابطه گفت که صهیونیست‌ها همچنین یک چاه آب را که مدرسه‌ای در مجاورت این مسجد از آن استفاده می‌کرد، تخریب کردند.

بنابر گزارش خبرگزاری آناتولی، صهیونیست‌ها از چند روز پیش اخطاریه‌ای درباره تخریب این مسجد به بهانه نداشتن مجوز ساخت آن، به ساکنان منطقه ارائه کرده بودند.

مسجد مذکور در منطقه‌ای که مطابق با توافقنامه اسلو سال ۱۹۹۵ منطقه «ج» نام‌گذاری شده، قرار دارد و رژیم اشغالگر از هر گونه ساخت و سازی در این منطقه ممانعت می‌کند.

از سوی دیگر نظامیان صهیونیست با یورش به شهرک حزما در شمال شرقی قدس اشغالی با ساکنان آن درگیر شدند.

بر اساس این گزارش، نظامیان صهیونیست به سمت منازل فلسطینیان گلوله، گاز اشک‌آور و بمب صوتی شلیک می‌کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص کمک به ارتش متجاوز آمریکا


قالیباف وارد بغداد شد


سیل گسترده در فیلیپین در پی بارش‌های شدید موسمی


تلاش برای گسترش همکاری‌های محیط‌زیستی ایران و اندونزی


هشدار حماس درباره تلاش رژیم صهیونیستی برای برهم زدن آتش‌بس


درخواست ترامپ از دستیارانش برای برگزاری دیدار با رهبر کره شمالی


قالیباف در آستانه سفر راهبردی به عراق: پیوند دو ملت ناگسستنی است


خشونت شهرک‌نشینان؛ صدای آمریکا نسبت به متحد اسرائیلی خود را هم درآورد


اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»