آزادی ۲ مرزبان ربوده شده در اقدام موفق اطلاعاتی سپاه

چهارشنبه 15 بهمن 1399
11:44
آزادی ۲ مرزبان ربوده شده در اقدام موفق اطلاعاتی سپاه با تلاش رزمندگان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه ۲ تن از مرزبانان ربوده شده ایرانی از بند گروهک تروریستی جیش الظلم آزاد شدند.

العالم - ایران

روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای از آزادی دو تن از رزمندگان مرزبان گروگان گرفته شده توسط گروهک تروریستی و ضد انقلاب جیش الظلم در شب گذشته خبر داد.

متن اطلاعیه به این شرح است :

بسم الله الرحمن الرحیم

با تبریک خجسته سالروز حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و میلاد فرزند برومندش حضرت امام خمینی ( رحمة الله علیه ) و گرامیداشت ایام الله دهه مبارکه فجر و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، به استحضار ملت عظیم‌الشأن ایران می‌رساند ؛ با تلاش‌های مستمر قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه و طی اقدامات اطلاعاتی موفق دو تن از رزمندگان مرزبانی نیروی زمینی سپاه و نیروی پرافتخار انتظامی که در سال 1397 توسط گروهک تروریستی و ضد انقلاب جیش الظلم در مرزهای جنوب شرق کشور به گروگان گرفته شده بودند، شب گذشته (سه‌شنبه 99/11/13) آزاد و به آغوش وطن اسلامی بازگشتند.

گفتنی است؛ مهر ماه سال 1397 گروهک تروریستی جیش الظلم اقدام به ربایش 14 تن از مرزبانان نیروی زمینی سپاه و نیروی انتظامی کرد که با رایزنی‌های انجام شده تمامی این مرزبانان آزاد شده و تنها دو نفر از آنها در بند گروهک تروریستی بودند که روز گذشته آن دوتن نیز آزاد شدند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد


اصابت موشک‌های سپاه به مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


نخست وزیر هند در گفت‌وگو با پزشکیان بر صلح و دیپلماسی تاکید کرد


ترامپ تیم ملی فوتبال ایران را هم تهدید کرد


تخت‌روانچی: ایران به کشتی‌ برخی کشورها اجازه عبور از تنگه هرمز داده است


لاریجانی: برق منطقه را نیم‌ساعته قطع می‌کنیم


سکوت یونسکو در قبال حمله به آثار تاریخی ایران غیرقابل قبول است


دعوت پزشکیان از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس


واکنش فرمانده نیروی دریایی سپاه به پیام رهبر انقلاب


مسیر‌های ده‌گانه راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران