وزیر دفاع ایران با ریس ستاد کل نیروهای مسلح هند دیدار کرد

چهارشنبه 15 بهمن 1399
18:51
وزیر دفاع ایران با ریس ستاد کل نیروهای مسلح هند دیدار کرد وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پس از بازدید از نمایشگاه بین‌المللی صنعت هوایی هند با بی پین روات رئیس ستاد کل نیروهای مسلح هند دیدار و گفت و گو کرد.

العالم - ایران / سیاسی

امیر سرتیپ حاتمی که برای دیدار با مقامات سیاسی دفاعی و نظامی هند از روز سه شنبه در بنگلور حضور دارد امروز با "ارتشبد بی پین روات" دیدار و گفت وگو کرد.

امیر سرتیپ حاتمی در این دیدار با بیان اشتراکات تاریخی و فرهنگی بین دو کشور و نگاه مشترک آنها در بسیاری از موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله وجود ظرفیت‌های جغرافیای دو کشور در دریاها و حاشیه اقیانوس هند تصریح کرد: وجود این طرفیت های می تواند نقش مهمی در توسعه روابط دوکشور به ویژه در حوزه های دفاعی و نظامی بین ایران و هند ایجاد کند.

در این دیدار رئیس ستاد کل نیروهای مسلح هند نیز از حضور هیئت عالیرتبه دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی ایران در هند و در مراسم افتتاحیه رسمی این نمایشگاه هوانوردی تشکر و قدردانی کرد و آن را نشانه اراده و توجه دو کشور به توسعه روابط فیمابین دانست

0% ...

آخرین اخبار

هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا


انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی


وزارت دفاع یمن: ۶ کشتی سعودی مجبور به بازگشت از باب‌المندب شدند