بایدن: تحریم‌ها را برای بازگرداندن ایران به میز مذاکره برنمی‌داریم

يکشنبه 19 بهمن 1399
21:53
بایدن: تحریم‌ها را برای بازگرداندن ایران به میز مذاکره برنمی‌داریم رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با یکی از رسانه‌های این کشور گفت که کشورش برای بازگرداندن ایران به میز مذاکره، تحریم‌ها را رفع نخواهد کرد.

العالم - آمریکا

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با یکی از رسانه‌های این کشور گفت که کشورش برای بازگرداندن ایران به میز مذاکره، تحریم‌ها را رفع نخواهد کرد.

این سخنان در حالی مطرح شدکه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران روز یکشنبه در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با تاکید بر اینکه آن طرفی که حق دارد شرط معین کند، ایران است خاطرنشان کردند: «اگر می‌خواهند ایران به تعهدات برجامی برگردد آمریکا بایستی تحریم‌ها را کلا در عمل لغو کند و ما بعد راستی‌آزمایی کنیم، آن‌وقت به تعهدات برجامی برمی‌گردیم.»

رهبر انقلاب اسلامی همچنین قضایای فضاحت‌بار اخیر آمریکا و سقوط ترامپ را افول آبرو، قدرت و انتظام اجتماعی و سیاسی آمریکا خواندند و با اشاره به اظهارنظر مقام‌های اروپایی و آمریکایی درباره برجام و تحریم‌ها تأکید کردند: «آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها حق هیچ‌گونه شرط‌گذاری ندارند زیرا تعهدات برجامی خود را نقض کردند و آن طرفی که باید شرط بگذارد جمهوری اسلامی است زیرا به تعهدات خود پایبند بود. بنابراین ایران هنگامی به تعهدات برجامی خود بازخواهد گشت که آمریکا همه تحریم‌ها را در عمل و نه در حرف یا بر روی کاغذ، لغو کند و این لغو تحریم‌ها مورد راستی‌آزمایی ایران قرار گیرد. این، سیاست قطعی و غیرقابل برگشت جمهوری اسلامی و مورد اتفاق همه مسئولان است و هیچکس از آن عدول نخواهد کرد.»

بر اساس این گزارش، در این گفت‌‌وگو، مجری شبکه خبری «سی‌بی‌اس» که بخش‌هایی از آن پخش شد، از جو بایدن پرسید: «آیا آمریکا برای بازگرداندن ایران به میز مذاکره اول تحریم‌ها را برمی‌دارد؟»

جو بایدن در پاسخ گفت: «نه!»

مجری در ادامه پرسید: «این به این معناست که ایران اول باید غنی سازی اورانیوم را متوقف کند؟»

جو بایدن گفت:« بله!»

رئیس جمهور آمریکا در حالی این سخنان را بیان کرده که دولت آمریکا در دوران ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» از برجام خارج شد و به تعهدات خود نیز برای رفع تحریم‌ها هرگزعمل نکرد.

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران نیز امروز در مصاحبه‌ای با «سی‌ان‌ان»تاکید کرده که ایران هرگز از توافق هسته‌ای خارج نشده، بلکه برخی از تعهدات خود را کاهش داده است. وزیر خارجه ایران تاکید کرد که توافق هسته‌ای هرگز قابل مذاکره نبوده چون پیشتر به طور کامل درباره آن مذاکره شد.

شایان ذکر است مصاحبه جو بایدن با شبکه خبری سی بی اس چند روز قبل ضبط شد اما یکشنبه شب به وقت تهران پخش شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت سازمان بین‌المللی دریانوردی با اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز


حملات رژیم صهیونیستی به غزه ۳ شهید برجای گذاشت


روبیو: دیوان کیفری بین‌المللی را منحل خواهیم کرد


دبیرکل سازمان ملل خواستار برقراری آتش‌بس کامل در منطقه شد


انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و شهرستان لار


نیروهای مسلح یمن: فرودگاه أبها را در پاسخ به حمله عربستان هدف قرار دادیم


عالم شیعه لبنانی: ایران پس از شهادت آیت‌الله خامنه‌ای در نقطه آغازین دوران جدیدی قرار دارد


ضرورت پرهیز از ورود به موضوع سلاح مقاومت درسفر نخست وزیر عراق به واشنگتن


واکنش کویت به تجمع عراقی‌ها مقابل کنسولگری این کشور در بصره


تقدیر عضو هیأت مذاکره کننده دولت یمن از ایران برای اقدام در راستای شکستن محاصره این کشور


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی