جزئیات الحاق شناورهای رزمی به نیروی دریایی سپاه از زبان دریادار تنگسیری

دوشنبه 20 بهمن 1399
15:56
جزئیات الحاق شناورهای رزمی به نیروی دریایی سپاه از زبان دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: با افتخار اعلام می‌کنم که امروز ۳۴۰ فروند شناور دیگر هم به نیروی دریایی سپاه الحاق خواهد شد و بنده و همرزمانم امروز مفتخریم که فرموده فرمانده کل قوا را برای قوی شدن عملی کرده ایم.

العالم - ایران / سیاسی

دریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در مراسم الحاق 340 فروند شناور هجومی و رزمی سپاه در گزارشی با اشاره به بخشی از دستاوردهای نیروی دریایی سپاه گفت: این مراسم چهارمین مراسم الحاق است که نخستین آن در خرداد امسال بوده و ۱۱۲ فروند شناور موشک انداز وارد سازمان رزم شد و در مهرماه هم ۱۸۸ فروند پهپاد «شناسایی از دور» به این نیرو ملحق شده بود.

وی با اشاره به اینکه در آبان ماه هم شناور رودکی نیز به نیروی دریایی ملحق شده است، افزود: با افتخار اعلام می‌کنم که امروز ۳۴۰ فروند شناور دیگر هم به نیروی دریایی سپاه الحاق خواهد شد و بنده و همرزمانم امروز مفتخریم که فرموده فرمانده کل قوا را برای قوی شدن عملی کرده ایم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: تولید بالغ بر ۱۰۰ فروند شناور در یک شرکت دانش بنیان خصوصی و بیش از ۳۰ فروند شناور موشک انداز امسال آماده شده است. همچنین تولید ۳۵ فروند شناور از شناور‌های مختلف در یک شرکت دانش بنیان کوچک انجام شده و ۱۰ فروند شناور کلاس عاشورا نیز تولید شده است.

این شناورها در ۶ کلاس عاشورا، ذوالفقار، طارق، قادر ، ناصر و گشتی ساخته شده‌اند که امروز به رده‌های نیروی دریایی پیوستند.

این شناورها توسط توان متخصصان داخلی کشور در سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع، مراکز صنعتی سپاه و بخش خصوصی ساخته شده است.

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.