کشف خودروی بمب‌گذاری شده در صلاح‌الدین/ عملیات حشد شعبی برای پیگرد داعش در الانبار

چهارشنبه 22 بهمن 1399
12:40
کشف خودروی بمب‌گذاری شده در صلاح‌الدین/ عملیات حشد شعبی برای پیگرد داعش در الانبار
منابع عراقی از کشف یک خودروی بمب‌گذاری شده در صلاح‌الدین از سوی حشد شعبی و عملیات این نیروهای مردمی علیه تروریست‌های فراری داعشی در الانبار خبر دادند.

العالم - عراق

نیروهای تیپ 52 حشد شعبی و ارتش توانستند یک دستگاه خودروی بمبگذاری شده را در شرق صلاح الدین کشف و خنثی کنند.

این خودروی بمبگذاری شده در کوههای ابتیره در شرق استان رها شده بود که نیروهای واحد خنثی سازی مواد منفجره حشد شعبی، آن را خنثی کردند.

عملیات حشد شعبی در شرق الانبار

خبر دیگر اینکه فرماندهی عملیات شرق الانبار در حشد شعبی از عملیات امنیتی برای پیگرد هسته‌های تروریستی در شرق استان خبر داد، عملیاتی که با مشارکت ارتش عراق از امروز چهارشنبه آغاز شده است .

نیروهای حشد شعبی و ارتش در این عملیات به پیگرد هسته‌های تروریستی و جستجوی سلاح و تجهیزات متعلق به تروریست‌ها در مناطق الثرثار و جزیره الکرمه و دستگیری تروریستهای تحت پیگرد خواهند پرداخت.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد


وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو