"شخبوط بن نهیان"، جانشین انور قرقاش کیست؟

چهارشنبه 22 بهمن 1399
16:05
دولت امارات امروز تغییرات مختصری را در وزارت خارجه این کشور اعمال، و انور قرقاش، وزیر مشاور در امور خارجه را برکنار کرده و شخبوط بن نهیان بن مبارک آل نهیان را به عنوان وزیر مشاور تعیین کرد.

العالم- امارات

به گزارش العالم، شیخ شخبوط در یک خانواده فعال در امور سیاسی متولد شده است. پدر او، "شیخ نهیان بن مبارک آل نهیان" است که در اکتبر 2017 به عنوان وزیر همزیستی و شکیبایی امارات منصوب شده است.

شیخ شخبوط در سال 1990 به حکومت فدرال امارات پیوست و در پست‌های عدیده‌ای از جمله به عنوان وزیر آموزش عالی و پژوهش علمی، وزیر تعلیم و تربیت و وزیر فرهنگ و توسعه دانش خدمت کرده است.

او اندکی بعد از انتخابش به عنوان سفیر در وزارت خارجه و همکاری بین‌المللی در امارات، در سال 2017 به عنوان سفیر کشورش در عربستان سعودی منصوب شد و تا ماه گذشته نیز در این سمت حضور داشت.

گفته می‌شود شیخ شخبوط از زمانی‌که سفیر در عربستان سعودی بوده، روابط ابوظبی و ریاض شاهد جهش شد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان+ فیلم


روند مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیری مثبت و سازنده


حمله موشکی و پهپادی یمن به مواضع نیروهای همسو با عربستان+فیلم


توافق هرمز؛ گزینه‌های ترامپ را محدود و موضع ایران را تقویت کرد


ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز


سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است


معادله جدید یمن علیه عربستان؛ محاصره در برابر محاصره، حمله در برابر حمله


ویدیوگرافیک/فلسطین؛ یک کلام از بحر تا نهر


روایت رسانه اسرائیلی از فشار واشنگتن بر تل‌آویو برای آتش‌بس و خلع سلاح حماس


ترکیه تردد کشتی‌های تجاری به مقصد روسیه را در دریای سیاه محدود کرد


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید