مصاحبه شبکه سعودی «العربیه» با دختر دیکتاتور سابق عراق

چهارشنبه 22 بهمن 1399
20:19
مصاحبه شبکه سعودی «العربیه» با دختر دیکتاتور سابق عراق دختر دیکتاتور سابق عراق در توئیتی از مصاحبه تازه خود با شبکه سعودی «العربیه» که قرار است تا به زودی پخش شود، خبر داد.

العالم - عراق

«رغد صدام» دختر دیکتاتور سابق عراق در صفحه توئیتر خود نوشت که با شبکه سعودی «العربیه» مستقر در دبی، مصاحبه‌ای انجام داده است.

وی در حالی این مصاحبه را که طی روزهای آینده از العربیه پخش خواهد شد، انجام داده است که به ندرت در انظار عمومی ظاهر می‌شود و انگیزه‌های سیاسی خود از انجام مصاحبه با این شبکه سعودی را فاش نکرده است.

در همین ارتباط، «صهیب شرایر» خبرنگار شبکه العربیه در صفحه توئیتر خود نوشت: مصاحبه اختصاصی با رغد صدام را به پایان رساندم که به زودی از العربیه پخش خواهد شد.

دختر صدام در این مصاحبه درباره نامه‌هایی سخن خواهد گفت که از پدرش در جریان محاکمه او دریافت کرده است.

رغد صدام از زمان سقوط رژیم دیکتاتور سابق عراق در سال 2003 تاکنون، در اردن به سر می‌برد.

0% ...

آخرین اخبار

262 ملک مرتبط با وطن‌فروشان در کشور توقیف شد


سازمان ملل: اسرائیل ۴۰ هزار فلسطینی را در کرانه باختری آواره کرد


شکست انتخاباتی حزب کارگر انگلیس، براون را به دفتر نخست‌وزیری بازگرداند


بزرگترین ناشر روسیه کتاب خاطرات رهبر شهید انقلاب را منتشر کرد


بازداشت دو زن در استرالیا به اتهام عضویت در داعش و برده‌داری در سوریه


رسانه صهیونیست: همکاری نظامیان اسرائیلی با ایران، یک رسوایی است


مکرون به ۳ کشور آفریقایی سفر می‌کند


تحلیلگر اسرائیلی: ایران با بستن تنگه‌هرمز نقشه‌های ترامپ و نتانیاهو را خنثی کرد


موشک قاره پیمای ییلدیریم خان ترکیه؛ از اثبات قدرت تا پیام به اسرائیل


هاآرتص: ترامپ اجازه اختلال در روند کاهش تنش را به اسرائیل نخواهد داد