حقایق مخوف درباره شکنجه لجین الهذلول فعال سعودی

پنج‌شنبه 23 بهمن 1399
16:36
حقایق مخوف درباره شکنجه لجین الهذلول فعال سعودی ولید الهذلول برادر لجین الهذلول فعال سعودی که به خاطر انتقاد از سیاستهای آل سعود بازداشت شده بود، واقعیتهای مخوفی را درباره شکنجه شدن خواهرش در زندانهای بن سلمان افشا کرد.

العالم – عربستان سعودی

ولید در تویتی نوشت که بازجویان هنگام تماس تلفنی لجین با خانواده اش به گوشش سیم برق وصل کردند تا در صورتی که کلمه ای خارج از خواست بازجویان بگوید به وی شوک الکتریکی وارد کنند.

وی افزود که خواهرش خواستار تحقیق مستقل درباره اشخاصی شد که وی را از ابوظبی ربوده و به ریاض منتقل کردند، اشخاصی که وی را از زندان ذهبان به زندان سری در جده انتقال دادند و اشخاصی که وی را را در زندان جده شکنجه کردند.

خانواده لجین، فعالان و سازمانهای مدافع حقوق بشر گفتند که وی که مه 2018 بازداشت شده بود در معرض شکنجه و آزار جنسی واقع شده اما رژیم آل سعود این اتهامات را کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم نقض آتش بس؛ ارتش اسرائیل مدعی تصرف ۶۸ روستای مرزی لبنان شد


حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


گفت و گوی عراقچی با وزیر خارجه ژاپن درباره ابتکارات ایران در زمینه پایان جنگ


گفت‌وگوی نخست وزیر قطر با عراقچی درباره مذاکرات پاکستان


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و ایتالیا درباره آتش بس و تحولات منطقه


سفارت ایران در کنگو، میزبان پویش «نه به جنگ»


وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن


مقام سابق موساد: جنگ علیه ایران شکست خورده است


گزارش معاون وزیر خارجه به سفرای خارجی مستقر در تهران در مورد طرح مذاکراتی ایران


درگیری لفظی ترامپ با آلمان بر سر جنگ علیه ایران/ آمریکا 5 هزار نظامی خود را از این کشورخارج می کند