پایان وضعیت فوق‌العاده آمریکا در مرز با مکزیک

پنج‌شنبه 23 بهمن 1399
20:05
پایان وضعیت فوق‌العاده آمریکا در مرز با مکزیک رئیس‌جمهور آمریکا در نامه به روسای مجلسین این کشور به وضعیت فوق‌العاده در مرزهای جنوبی پایان داده است.

العالم - آمریکا

«جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا پنجشنبه‌شب به‌وقت تهران در نامه‌ای به «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان این کشور و رئیس سنا، پایان حالت فوق‌العاده در مرزهای جنوبی آمریکا با مکزیک را اعلام کرد.

به‌نوشته اسپوتنیک، وضعیت فوق‌العاده در مرز با مکزیک در سال ۲۰۱۹ و توسط «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده اعلام شده بود، اما بایدن در اولین روز به‌دست گرفتن قدرت آن را لغو کرد و همچنین ساخت دیوار مرزی با مکزیک را متوقف کرد.

کشیدن دیوار مرزی با مکزیک از برنامه جنجالی رئیس‌جمهور سابق آمریکا بود که با هدف کاهش مهاجرت لاتین‌تبارها به آمریکا صورت می‌گرفت. ساخت این دیوار در دولت سابق آمریکا روند موفقیت‌آمیزی نداشت و ترامپ در عمل به این وعده انتخاباتی خود چندان موفق نبود.

بایدن اما در وعده‌های انتخاباتی خود بر تغییر در سیاست‌های مهاجرتی سخت‌گیرانه دولت ترامپ تاکید کرده بود.

تحدید مهاجرت به آمریکا با استقبال طبقه متوسط سفیدپوست آمریکایی مواجه شده بود که پایگاه اصلی رای دونالد ترامپ را تشکیل می‌دادند.

رئیس‌جمهور مکزیک دومین مقامی بود که بایدن پس از تصدی ریاست‌جمهوری با وی گفت‌وگوی تلفنی داشت. وی در این گفت‌وگو با همتای مکزیکی خود در زمینه تجدیدنظر در مورد سیاست‌های مهاجرتی دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا به گفت‌و‌گو پرداخت.

این در حالی است که رئیس‌جمهور مکزیک روابط گرمی با دونالد ترامپ داشت و دیرهنگام پیروزی بایدن را در انتخابات ریاست جمهوری به وی تبریک گفت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: ممنوعیت صادرات نفت و پتروشیمی لغو شده، تحریم برداشته شده و برخی از دارایی‌های مسدود شده آزاد شده‌اند.


ایران از بلژیک امتیاز گرفت


هشدار سردار قاآنی به اشغالگران صهیونیست: با لگد از جنوب لبنان بیرون رانده خواهید شد


وقوع انفجار در دوحه


وزارت کشور قطر اعلام کرد انفجار داخلی در کارخانه‌ منطقه صنعتی راس لفان، در پی یک حادثه فنی رخ داده است.


تیم ملی ایران در دومین دیدار از جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل تیم ملی بلژیک به تساوی بدون گل رسید.


نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان