پنتاگون: ۵ آمریکایی در حمله به اربیل مجروح شدند

سه شنبه 28 بهمن 1399
06:46
پنتاگون: ۵ آمریکایی در حمله به اربیل مجروح شدند
یک مسئول پنتاگون، شمار آمریکایی‌های مجروح در عملیات راکتی علیه پایگاه این کشور در اربیل را ۵ نفر اعلام کرد و گفت که یک پیمانکار غیرآمریکایی نیز در این حمله کشته شد.

العالم - عراق

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در حالی که سخنگوی نیروهای ائتلاف در عراق تعداد آمریکایی‌های آسیب‌دیده در حمله راکتی به اربیل را فقط یک نظامی اعلام کرده بود اما پنتاگون می‌گوید ۵ آمریکایی در این عملیات مجروح شدند.

به نوشته وبگاه «دیفنس‌وان»، یک مقام وزارت دفاع آمریکا بامداد سه‌شنبه تعداد اتباع آمریکایی مجروح در جریان عملیات علیه پایگاه این کشور در اربیل را ۵ نفر اعلام کرد.

این مقام نظامی آمریکا که خواست نامش فاش نشود به دیفنس‌وان گفت از آمریکایی‌های مجروح شده، ۴ نفر پیمانکار غیرنظامی و یک نفر نیروی نظامی بودند.

وی همچنین توضیح داد که یک پیمانکار غیرنظامی دیگر که در این عملیات کشته شد، آمریکایی نبود.

از سوی دیگر، یک مقام آمریکایی نیز در گفت‌وگو «جنیفر گریفین» خبرنگار دفاعی شبکه «فاکس‌نیوز» مدعی شد ۱۴ فروند راکت به سمت پایگاه آمریکا در اربیل شلیک شده است.

این مقام آمریکایی که نامش فاش نشد، در مصاحبه با گریفین ادعا کرد که از این تعداد، ۴ فروند راکت به پایگاه آمریکا اصابت کرده و ۱۰ فروند نیز در محوطه بیرون آن فرود آمده است.

پیش از این نیز، دو منبع امنیتی آمریکایی گفتند که عملیات اربیل با استفاده از راکت‌های ۱۰۷ میلی‌متری - که نوع معمول در دیگر حملات علیه پایگاه‌های آمریکایی در عراق هستند - انجام گرفته و از فاصله حدود ۸ کیلومتری غرب اربیل شلیک شدند. (جزئیات بیشتر)

اداره ضد تروریسم منطقه کردستان عراق نیز خبر داد خودروی کشف شده حامل آتشبار ۲۴ راکت بود که ۳ فروند از آنها شلیک نشده بودند. این راکت‌ها از منطقه «کانی قرزاله» به سمت نظامیان آمریکایی پرتاب شدند.

گروه عراقی تازه تأسیس «سرایا اولیاء الدم» با بیان اینکه اشغالگران آمریکایی در هیچ جای عراق امنیت نخواهند داشت، مسئولیت حمله به اربیل را برعهده گرفت.

کانال تلگرامی «صابرین‌نیوز» نیز در خبری اختصاصی به نقل از یک منبع مطلع گزارش داد که در جریان عملیات راکتی علیه پایگاه آمریکایی در اربیل، یک فروند هواپیمای «سوپر کِی‌اِن‌سی ۳۵۰» متعلق به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) آسیب جدی دیده و یک فروند پهپاد «ام‌کیو ۱سی» نابود شده است.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم