خبر فوری:

ترکیه پنج تبعه روس را در مرز سوریه بازداشت کرد

چهارشنبه 29 بهمن 1399
11:57
ترکیه پنج تبعه روس را در مرز سوریه بازداشت کرد وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد، نیروهای امنیتی این کشور در نزدیکی مرز سوریه پنج شهروند روس و یک تبعه لیبی را بازداشت کردند.

العالم - سوریه

مقام‌های آنکارا از بازداشت ۶ شهروند خارجی در مرز سوریه به اتهام تلاش برای ورود غیرقانونی به ترکیه خبر دادند.

وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد، نیروهای امنیتی این کشور در نزدیکی مرز سوریه پنج شهروند روس و یک تبعه لیبی را بازداشت کردند که در میان آنها یک تروریست داعشی هم حضور داشت.

به گزارش آناتولی، این وزارتخانه اعلام کرد که این شش تبعه خارجی تلاش کردند که به صورت غیرقانونی وارد ترکیه شوند.

در بیانیه وزارت دفاع ترکیه آمده است: «یکی از اتباع (بازداشت شده) روسیه، یک زن عضو تحت تعقیب داعش بود».

وزارت دفاع ترکیه‌ به جزئیات بیشتری درباره این شهروندان روس و لیبیایی اشاره نکرد و مقام‌های روسیه و لیبی هم واکنشی به خبر بازداشت آنها نشان نداده‌اند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نتانیاهو خواستار افزایش ۱۴ میلیارد دلاری بودجه نظامی اسرائیل شد


خنثی‌سازی عملیات تروریستی داعش در منطقه سیده زینب دمشق


عراقچی: مسیر جدید تنگه هرمز در مذاکرات نیروهای نظامی و دریایی ایران و عمان تعیین شده‌است


سخنگوی سپاه: تنگه هرمز به ابزار استراتژیک قدرت تبدیل شده است


امارت از هدف قرارگرفتن یک کشتی این کشور در تنگه هرمز خبر داد


فرمانده سپاه هرمزگان: اقتدار در خلیج‌ فارس، ثمره ایمان و ایستادگی ملت ایران است


پزشکیان: مصلحتی بالاتر از وحدت و انسجام نیست/ تاکید بر نقش خبرنگاران در ایجاد فضای همدلی


انتخابات سودان جنوبی در کانون توجه شورای امنیت/ نگرانی از تشدید ناامنی


مسرور بارزانی: نمی خواهیم طرفی در درگیری‌های منطقه باشیم/روابطی با اسرائیل نداریم


حمله پهپادی به یک پالایشگاه راهبردی در لیبی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید