توئیت رئیس شورای اروپا پس از تماس تلفنی با رئیس جمهوری ایران

پنج‌شنبه 30 بهمن 1399
21:25
توئیت رئیس شورای اروپا پس از تماس تلفنی با رئیس جمهوری ایران رئیس شورای اروپا روز پنجشنبه پس از تماس تلفنی با رئیس جمهوری ایران تصریح کرد که این اتحادیه از اجرای کامل برجام حمایت می‌کند.

العالم - اروپا

«شارل میشل» در توئیتی تصریح کرد که حفظ فضای دیپلماسی در کنار گام‌های مثبت برای حفظ برجام، در این مقطع زمانی حیاتی است.

توئیت شارل میشل، رئیس شورای اروپا:

من با رئیس جمهور حسن روحانی گفتگو کردم. اتحادیه اروپا از اجرای کامل برجام حمایت می کند. حفظ فضایی برای دیپلماسی که با گام های مثبت پشتیبانی شود، در این مرحله بسیار مهم است.

رئیس شورای اروپا و حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری ایران روز پنجشنبه در آستانه فرا رسیدن ضرب الاجل قانون لغو تحریم‌ها و تصمیم ایران برای توقف اقدامات داوطلبانه تحت برجام، تلفنی گفت و گو کردند.

روحانی با اشاره به اهمیت نقش شورای اروپا در تعیین جهت گیری های کلی سیاسی و ترسیم اولویت های اتحادیه اروپا گفت: اتحادیه اروپا به عنوان یک بازیگر مهم در عرصه جهانی باید در مقابله با یک جانبه گرایی آمریکا نقش مناسبی ایفا کند.

وی از برجام به عنوان یک دستاورد مهم برای دیپلماسی چندجانبه نام برد و با تاکید بر اینکه نباید اجازه بدهیم این دستاورد بزرگ به راحتی از بین برود، افزود: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به عنوان هماهنگ کننده برجام می تواند نقش خود را در طراحی گام ها ایفا کند.

رئیس جمهوری ایران دیروز (چهارشنبه) هم در گفت وگو با صدر اعظم آلمان تاکید کرد که که چنانچه اروپا به دنبال حفظ برجام و اهداف آن است باید در عمل آن را ثابت کند. وی خاطر نشان کرد که تنها راه حفظ برجام لغو تحریم‌های غیرانسانی آمریکا است.

ایران دو سال پس از خروج یکجانبه دولت دونالد ترامپ از برجام و تعلل طرف‌های اروپایی در عمل به تعهداتشان در این توافق، گام‌هایی را تحت نظارت آژانس برای کاهش تعهداتش برداشت و همواره اعلام کرد که در صورت بازگشت آمریکا به برجام و اجرای تعهدات برجامی از سوی دیگر طرف‌های این توافق بین‌المللی، گام‌های برداشته شده در مسیر کاهش تعهدات برجامی از سوی تهران به سرعت برگشت پذیر خواهد بود.

در همین حال مجلس شورای اسلامی ۱۱ آذرماه گذشته با تصویب قانون لغو تحریم‌ها دولت را مکلف کرد که در صورت ادامه‌ تحریم‌های آمریکا، همکاری با آژانس را محدود کرده و گام‌های بیشتری را در خصوص کاهش تعهداتش ذیل برجام بردارد.

وزرای امور خارجه انگلیس، آلمان، فرانسه به عنوان اعضای اروپایی برجام امروز (پنجشنبه) در پاریس گردهم آمده تا با وزیر امور خارجه آمریکا که به صورت ویدیوکنفرانس شرکت خواهد کرد درباره آینده این توافق رایزنی کنند.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای


اعزام زائران حج با وجود محدودیت‌های پروازی ادامه دارد


حمایت آقای خاص از تیم ملی ایران: آنها شایسته حضور در جام‌جهانی هستند


حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی


سازمان جهانی بهداشت: خطر "هانتاویروس" برای سلامت عمومی کم است


کرزی: پاکستان برای رسمیت‌یافتن «خط دیورند» تلاش می‌کند


رایزنی وزرای خارجه مصر و قطر درباره کاهش تنش‌ها در منطقه