آمریکا بیش از صد مقام بلاروس را تحریم کرد

جمعه 1 اسفند 1399
13:21
آمریکا بیش از صد مقام بلاروس را تحریم کرد
وزیر امور خارجه آمریکا با بهانه تقلب در انتخابات بلاروس، برای بیش از صد مقام این کشور محدودیت صدور روادید اعمال کرد.

العالم _ آمریکا

وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه بیش از صد مقام دولت بلاروس را مورد تحریم قرار داد.

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا در پیامی توئیتری با تکرار ادعاهای دولت قبلی آمریکا علیه دولت بلاروس گفت، این وزارتخانه برای ۱۰۹ مقام بلاروسی، محدودیت صدور روادید اعمال کرد

بلینکن مدعی شد، این افراد به خاطر «نقشی که در انتخابات متقلبانه ۹ آگوست سال گذشته [میلادی] و سرکوب خشونت‌بار در بلاروس داشتند» مورد تحریم قرار گرفته‌اندو «مردم بلاروس مستحق انتخابات آزاد و عادلانه هستند».

پیش از این «مایک پامپئو» وزیر خارجه سابق آمریکا نیز در روزهای پایانی دولت «دونالد ترامپ» اعلام کرده بود برای ۳۹ مقام بلاروسی محدودیت صدور روادید ورود به ایالات متحده را وضع کرده است. وی به تحریم مقامات و نهادهای بلاروسی با ادعای تقلب در انتخابات ۹ آگوست ( یکشنبه ۱۹ مرداد) و سرکوب مردم این کشور اشاره کرد.

بعد از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۹ آگوست (۱۹ مرداد) بلاروس و اعلام پیروزی لوکاشنکو، مخالفان رئیس‌جمهور این کشور ضمن نپذیرفتن نتیجه انتخابات، در مینسک پایتخت و برخی شهرهای این کشور دست به تظاهرات زده‌اند.

این در حالی است که کمیسیون مرکزی انتخابات ریاست جمهوری بلاروس بعد از انتخابات رسما اعلام کرد، لوکاشنکو با ۸۰.۱ درصد آرا پیروز شد و «اسوتلانا تیخانوفسکایا» با ۱۰.۱۲ درصد در رده دوم قرار گرفت.

تیخانوفسکایا بعد از اعلام نتیجه انتخابات، مدعی تقلب بزرگ شد و خود را برنده انتخابات معرفی کرد و به فاصله کوتاهی بعد از اعلام نتیجه انتخابات، از بلاروس به لیتوانی گریخت.

مقام‌های ارشد غربی شامل آمریکا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا با سفر به لیتوانی با این سیاستمدار متواری بلاروس دیدار و بر عزم کشورهای متبوع خودشان برای حمایت از او تاکید کردند.

به دنبال این فعل و انفعالات در رابطه با بلاروس، آمریکا و اتحادیه اروپا تحریم‌هایی علیه شخص لوکاشنکو رئیس‌جمهور و برخی دیگر از مقام‌های دولت بلاروس وضع کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نظامی‌گری ترامپ ۲۵ میلیارد دلار هزینه به شرکت‌های جهانی تحمیل کرده‌است


سرنگونی پهپاد آمریکایی «ام‌کیو-۹ ریپر» در مأرب یمن


سرلشکر رضایی: قبل از اینکه دریای عمان به گورستانی برای ناوهای شما تبدیل شود، خودتان عقب بروید.


کنایه سینمایی بقائی به ترامپ: هرگز به شکست اعتراف نکن!


تانکرترکرز: سه نفتکش ایرانی دیگر محاصره آمریکا را شکستند


رادان: از آغاز جنگ ۶۵۰۰ وطن‌فروش و جاسوس دستگیر شده‌اند


رسانه‌های صهیونیستی: حزب‌الله به جنگ چریکی بازگشته است


80 درصد نظامیان صهیونیست به دلیل مشکلات روانی ارتش را ترک می کنند


مصر و پاکستان بر ضرورت از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا تأکید کردند


بغداد: اجازه حمله از خاک عراق به کشوری دیگر را نمی دهیم