خودداری پنس از شرکت در همایشی با حضور ترامپ

دوشنبه 4 اسفند 1399
10:13
خودداری پنس از شرکت در همایشی با حضور ترامپ
معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا دعوت برای حضور در یکی از همایش‌های مهم حزب جمهوری‌خواه را که قرار است اولین سخنرانی عمومی ترامپ در آن ایراد شود، رد کرده است.

العالم - آمریکا

«مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا دعوت به حضور در یکی از همایش‌های مهم حزب جمهوری‌خواه موسوم به «کنفرانس اقدام سیاسی محافظه‌کار» را که قرار است اولین سخنرانی «دونالد ترامپ» بعد از ترک کاخ سفید در آن انجام شود، نپذیرفت.

به گفته یک منبع آگاه به برنامه این رویداد، از معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا دعوت شده بود تا در این کنفرانس سالانه سخنرانی کند اما او این دعوت را رد کرد.

دو منبع آگاه به شبکه آمریکایی «فاکس نیوز» گفتند قرار است ترامپ روز یکشنبه ۲۸ فوریه (۱۰ اسفند) در این همایش به ایراد سخنرانی بپردازد. این رویداد در «اورلاندو» فلوریدا روز پنجشنبه هفتم اسفندماه آغاز خواهد شد.

یکی از دستیاران پنس به فاکس نیوز گفت که او به عمد از حضور در انظار و جلب توجه دوری می‌کند و فعلا بر روی خانواده و همکاری جدید خود با بنیاد «هریتج» و بنیاد محافظه‌کار موسوم به «آمریکای جوان» تمرکز دارد.

به گفته اعضای تیم معاون سابق ترامپ، او بعد از حادثه حمله طرفداران رئیس‌جمهور سابق به کنگره آمریکا در روز ششم ژانویه که پنس هم در آن حضور داشت، حس ناخوشایندی نسبت به ترامپ دارد.

«فاکس نیوز ساندی» پیشتر به نقل از دستیاران پنس گزارش داده بود، عدم اقدام ترامپ در باز داشتن عاملان حمله به کنگره و اطمینان از امنیت معاون خود، باعث شده پنس احساس کند به او خیانت شده است.

با این حال «مارک شورت» رئیس سابق کارکنان پنس روز جمعه به فاکس نیوز گفت ترامپ و پنس هنوز با هم صحبت می‌کنند.

پیشتر خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک منبع آگاه از برنامه‌های ترامپ گزارش داد: «او (ترامپ در این نشست) درباره آینده حزب جمهوری‌خواه و جنبش محافظه‌کار صحبت خواهد کرد. همچنین منتظر به چالش کشیده‌شدن سیاست‌های فاجعه‌بار رئیس‌جمهور [جو] بایدن توسط او باشید».

بر اساس این گزارش، دو جمهوری‌خواه مشهور از دولت ترامپ یعنی مایک پنس، معاون وی و «نیکی هیلی» نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل، در لیست سخنرانان این همایش نیستند.

به نوشته رویترز، یک منبع دیگر گفت که ترامپ درخواست هیلی برای ملاقات با او را بعد از مطلب انتقادی وی در نشریه پالتیکو، رد کرده است.

ترامپ هفته قبل بعد از تبرئه‌شدن در دادگاه استیضاح مجلس سنا، با وعده «ظهور با دیدگاهی روشن برای آینده آمریکا» طی بیانیه‌ای مبنی بر بازگشت خود به عرصه سیاست، گفت کارهای زیادی پیش رو دارد.

در رای گیری سنای آمریکا برای استیضاح ترامپ در ماجرای حمله به کنگره این کشور در روز تایید آرای الکترال انتخابات ریاست جمهوری، ۵۷ سناتور به استیضاح او رای مثبت دادند و ۴۳ سناتور با این کار مخالفت کردند و به دلیل نرسیدن آرای استیضاح به حد نصاب ۶۷ رای، ترامپ تبرئه شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت سازمان بین‌المللی دریانوردی با اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز


حملات رژیم صهیونیستی به غزه ۳ شهید برجای گذاشت


روبیو: دیوان کیفری بین‌المللی را منحل خواهیم کرد


دبیرکل سازمان ملل خواستار برقراری آتش‌بس کامل در منطقه شد


انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و شهرستان لار


نیروهای مسلح یمن: فرودگاه أبها را در پاسخ به حمله عربستان هدف قرار دادیم


عالم شیعه لبنانی: ایران پس از شهادت آیت‌الله خامنه‌ای در نقطه آغازین دوران جدیدی قرار دارد


ضرورت پرهیز از ورود به موضوع سلاح مقاومت درسفر نخست وزیر عراق به واشنگتن


واکنش کویت به تجمع عراقی‌ها مقابل کنسولگری این کشور در بصره


تقدیر عضو هیأت مذاکره کننده دولت یمن از ایران برای اقدام در راستای شکستن محاصره این کشور


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی