وزیر خارجه آمریکا ارتش میانمار را تهدید کرد

دوشنبه 4 اسفند 1399
13:12
وزیر خارجه آمریکا ارتش میانمار را تهدید کرد
وزیر خارجه آمریکا وعده داد که واشنگتن اقدام قاطعی علیه ارتش میانمار، که با کودتا کنترل حکومت این کشور را به دست گرفته، انجام خواهد داد.

العالم - آسیا

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده به ارتش میانمار درباره تداوم کودتا و غصب حکومت این کشور هشدار داد.

بلینکن بامداد امروز (دوشنبه به وقت تهران) در واکنش به کشته‌شدن دو معترض به کودتای میانمار توسط ارتش این کشور، گفت آمریکا اقدامات سخت و قاطعانه خود علیه نظامیان کودتاکننده در میانمار را ادامه می‌دهد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی در صفحه توئیتر خود نوشت: «ایالات متحده به اقدامات محکم علیه کسانی که دست به خشونت ضد مردم برمه (میانمار) زدند، ادامه می‌دهد؛ آنچنان که آنها (مردم) خواستار احیای دولت دموکراتیک خود هستند. ما کنار مردم برمه ایستاده‌ایم».

این اظهارات بلینکن، ده روز بعد از آن مطرح شده که دولت جدید آمریکا اولین تحریم‌های خود را علیه ارتش میانمار و فرماندهان نظامی که دست به کودتا زدند، اعمال کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا نیز با به‌روز رسانی تحریم‌ها علیه دو فرمانده نظامی ارشد میانمار، هشدار داد اگر خشونت علیه تظاهرات‌کنندگان و معترضان به کودتا ادامه یابد، تحریم‌ها تشدید می‌شود.

کودتای میانمار بامداد ۱۳ بمهن‌ماه (به وقت تهران) اتفاق افتاد. ارتش اندکی بعد از انتشار گزارش‌هایی درباره بازداشت «آنگ سان سوچی»، رهبر حزب حاکم میانمار (حزب «اتحادیه ملی دموکراسی» ) و دیگر رهبران این حزب اعلام کرد که قدرت را به دست گرفته است.

حزب «اتحادیه ملی دموکراسی» به رهبری سوچی در ۲۳ آبان ماه با کسب ۸۳ درصد از آراء در انتخابات پارلمانی میانمار پیروز شده بود.

بعد از آمریکا، وزیر امور خارجه انگلیس نیز اعلام کرد شماری از سران دولت کودتا در میانمار را به خاطر نقض حقوق بشر مورد تحریم قرار داده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت