درخواست حماس از فتح و تشکیلات خودگردان برای برگزاری آرام انتخابات

پنج‌شنبه 7 اسفند 1399
21:22
درخواست حماس از فتح و تشکیلات خودگردان برای برگزاری آرام انتخابات جنبش مقاومت اسلامی فلسطین،حماس، از جنبش فتح و تشکیلات خودگردان در رام الله خواست تا فضا را برای برگزاری آرام انتخابات آماده کنند.

العالم - فلسطین اشغالی

حماس طی بیانه ای خطاب به جنبش فتح خواستار آزادی بازداشت شدگان سیاسی و رفع ممنوعیت آزادی رسانه ها شد و اعلام کرد:" هنوز بسیاری از رسانه ها از جمله شبکه بین المللی الاقصی و روزنامه فلسطین به دستور دولت یا رئیس جمهور فیلتر هستند."

این بیانیه افزود:" علاوه بر آن، احكام صادرشده در سال 2007 که بازوهای مقاومت را شبه نظامیان غیرقانونی به شمار آورده، هنوز لغو نشده است.اکنون زمان آن فرا رسیده که چشم خود را بر روی گذشته کاملاً ببندیم و رو به جلو و به سمت مشارکت واقعی فلسطینی پیش برویم که نظام سیاسی فلسطین را بر پایه های سالم و درست بازسازی کند".

حماس همچنین قدردانی فراوان خود را از وزارت کشور در غزه ابراز کرد که 45 اسیر محکوم یا دستگیر شده بخاطر مسائل امنیتی آسیب زننده به مقاومت را آزاد کرده بود.

این جنبش تاکید کرد که این اقدام به منزله اشتیاق حماس و دستگاه های حکومتی نوار غزه برای ایجاد فضای مثبت بیشتر در سایه نزدیک شدن به انتخابات عمومی و وفاداری به نتایج مذاکرات فوریه 2021 در قاهره است.

وزارت کشور و امنیت داخلی غزه صبح روز پنجشنبه 45 اسیر امنیتی را در راستای تقویت و آماده سازی فضای داخلی برای برگزاری انتخابات عمومی، آزاد کرد.

این وزارتخانه در بیانیه ای اعلام کرد:" مرجع قضایی نظامی و نهادهای امنیتی پرونده تعدادی از زندانیان را که به دلیل مسائل امنیتی محکوم و بازداشت شده اند، بررسی کرده و با در نظر گرفتن شرایط موجود و نزدیک شدن به زمان انتخابات، ۴۵ فرد بازداشت شده امروز صبح آزاد شدند."

این وزارتخانه بار دیگر تأکید کرد که تمام مواردی که مورد رسیدگی قرار گرفتند موارد امنیتی جنایی است و هیچ ارتباطی با فعالیت سیاسی، حزبی و عقیدتی ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

تصاویر عملیات ترکیبی موشکی و پهپادی موج ۲۴ عملیات «نصر ۲»


حملات شدید رژیم صهیونیستی؛ اراده آهنین مردم جنوب لبنان در بازگشت به سرزمینشان+ فیلم


ولایتمدار: اگر دشمن اشتباه کند، با قدرتی فراتر از همه انتظارات پاسخ می دهیم


پایگاه شیخ عیسی آماج حملات پهپادی ارتش


وزیر علوم برای شرکت در اجلاس سازمان اکو وارد اسلام‌آباد شد


پیام تسلیت نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان در پی شهادت مولوی محمد انور ریگی امام جمعه مسجد علی‌بن‌ابی‌طالب(ع) میرجاوه


هلاکت تعدادی سرباز در هدف قرار گرفتن مجتمع محل استقرار نیروهای ارتش تروریست و کودک‌کش آمریکا در منطقه‌ی الرُکبان اردن


زیرساخت مرکزی داده‌های شرکت آمریکایی آمازون در بحرین با چند فروند موشک کروز مورد هجوم قرار گرفت


اطلاعیه شماره ۳۸ ارتش/ جنگنده اف ۱۵ دشمن مورد هدف قرار گرفت


سه پایگاه مهم آمریکا در کویت، هدف حملات ارتش قرار گرفت