مردم یمن به رغم گرسنگی، تسلیم امارات و آل سعود نمی شوند

جمعه 8 اسفند 1399
16:20
مردم یمن به رغم گرسنگی، تسلیم امارات و آل سعود نمی شوند مردم یمن به رغم کمبود امکانات بهداشتی و مواد غذایی در برابر متجاوزین سعودی و اماراتی در سالهای گذشته هرگز تسلیم نشدند.

العالم درگوشی

گرچه سازمانهای بین المللی نسبت به اوضاع دشوار مردم به ویژه کودکان یمن به خاطر سالها بمباران و محاصره هشدار می دهند اما صدایشان آنقدر ضعیف است که نتوانسته به طور عملی مانع استمرار تجاوز به این سرزمین شود.

اما مردم یمن با تسلیم نشدن در برابر تجاوز سعودی و اماراتی به دنیا ثابت کردند که حاضر نیستند ارزشها و اصول اخلاقی و اسلامی خود را به خاطر این دنیای فانی بفروشند.

البته دولت جدید آمریکا که ادعای دفاع از حقوق بشر و کودکان را سر می دهد، اعلام کرده که به عربستان و امارات برای توقف تجاوز به یمن فشار می آورد اما واقعیت آن است که در حد سخن است و تجاوز به یمن توسط این دو کشور و با انواع تسلیحات آمریکایی غربی ادامه دارد.

در این میان، گرچه مردم یمن با شلیک موشک و اعزام پهباد مواضع دشمن تا بن دندان مسلح را در هم کوبیدند و نوعی موازنه وحشت را با آل سعود و ائتلافش ایجاد کردند اما سخن درباره مظلومیت این ملت، وظیفه ای اخلاقی و مسئولیتی انسانی است به این دلیل که یمن قربانی محاصره و تجاوز آل سعود با همدستی جامعه جهانی و حمایت آمریکا است که هدف از آن گرسنه نگه داشتن مردم آن است.

0% ...

آخرین اخبار

میدل‌ایست آی: جنگ علیه ایران تاثیر مخربی بر صنعت گردشگری دبی گذاشته است


تبریک پزشکیان به نخست‌وزیر مکلف عراق


هشدار روسیه درباره شیطنت برخی طرف‌ها برای تضعیف آتش‌بس بین ایران و آمریکا


افزایش کسری تجاری آمریکا در میانه دمیدن در جنگ تعرفه‌ای


اسماعیلی: شهید خطیب در خدمت به مردم روز و شب نمی‌شناخت


واکنش بروکسل به تهدیدات تعرفه‌ای واشنگتن: برای هر سناریویی آماده‌ایم


امارات مدعی مقابله با موشک‌ها و پهپادها شد


ارتش پاکستان خواستار خویشتنداری و اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شد


تقابل دوباره امارات با عربستان؛ فعالیت شورای انتقالی جنوب یمن از سرگرفته شد


پاکستان: برای راهکار عزتمندانه و برد-برد جهت توقف جنگ تلاش می کنیم