نجباء خطاب به آمریکا: اگر جرات دارید به جای حمله به مناطق مرزی مستقیما با مقاومت رو در رو شوید

شنبه 9 اسفند 1399
03:01
نجباء خطاب به آمریکا: اگر جرات دارید به جای حمله به مناطق مرزی مستقیما با مقاومت رو در رو شوید سخنگوی جنبش نجباء تاکید کرد حملات هوایی به پایگاه‌هایی در مرز عراق و سوریه، نشانه ناتوانی آمریکایی‌ها از رویارویی مستقیم با گروه‌های مقاومت است.

العالم-عراق

نصر الشمری سخنگوی مقاومت اسلامی نُجَباء در واکنش به تازه‌ترین جنایت جنگنده‌های آمریکایی خاطر نشان کرد حملات هوایی به پایگاه‌های مرزی نشانه عجز آمریکا در برابر ضرباتی است که از مقاومت دریافت می‌کند.

الشمری که با شبکه ماهواره ای الاتجاه گفتگو می کرد، تصریح کرد این حمله ناجوانمردانه، دلیلی بر شکست سیاست آمریکا به تبع حملات مکرر مقاومت به منافع آن‌ها در عراق است.

سخنگوی نجباء خطاب به آمریکایی‌ها گفت: اگر در صدد اثبات قدرت خود هستید، به‌جای هدف قرار دادن نقاط مرزی، با گروه‌های مقاومت وارد نبرد شوید.

معاون دبیرکل نُجَباء همچنین ادعای دولت آمریکا درباره همکاری یک دستگاه امنیتی عراقی در این عملیات را بعید و دور از ذهن دانست و در عین حال تصریح کرد البته احتمال وجود افراد خائن وجود دارد که باید از سوی دستگاه‌های امنیتی کشف و معرفی شوند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: توقیف کشتی‌ها توسط آمریکا دزدی دریایی و غارت مسلحانه در آب‌های بین‌المللی است


بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت اربعین عروج ملکوتی شهید لاریجانی و همراهانش


فارین پالیسی: تاب‌آوری اقتصادی، کلید پیروزی در جنگ آمریکا و ایران


میدل‌ایست آی: در جنگ علیه ایران،"اسرائیل" و آمریکا بازندگان اصلی هستند


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با ویتکاف در تلاش برای کاهش تنش در منطقه


درخواست کمک مالی دولتی شرکت‌های هواپیمایی آمریکا از ترامپ


نامه ستاد حقوق بشر ایران به یونیسف در محکومیت جنایات علیه کودکان کشورمان


جزئیات دیدار عراقچی با پوتین در سن پترزبورگ + فیلم و عکس


اذعان صدراعظم آلمان: ایران در جنگ قدرتمندتر و در مذاکره ماهرتر است


بیانیه مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت چهلمین روز شهادت دکتر علی لاریجانی