نجباء خطاب به آمریکا: اگر جرات دارید به جای حمله به مناطق مرزی مستقیما با مقاومت رو در رو شوید

شنبه 9 اسفند 1399
03:01
نجباء خطاب به آمریکا: اگر جرات دارید به جای حمله به مناطق مرزی مستقیما با مقاومت رو در رو شوید سخنگوی جنبش نجباء تاکید کرد حملات هوایی به پایگاه‌هایی در مرز عراق و سوریه، نشانه ناتوانی آمریکایی‌ها از رویارویی مستقیم با گروه‌های مقاومت است.

العالم-عراق

نصر الشمری سخنگوی مقاومت اسلامی نُجَباء در واکنش به تازه‌ترین جنایت جنگنده‌های آمریکایی خاطر نشان کرد حملات هوایی به پایگاه‌های مرزی نشانه عجز آمریکا در برابر ضرباتی است که از مقاومت دریافت می‌کند.

الشمری که با شبکه ماهواره ای الاتجاه گفتگو می کرد، تصریح کرد این حمله ناجوانمردانه، دلیلی بر شکست سیاست آمریکا به تبع حملات مکرر مقاومت به منافع آن‌ها در عراق است.

سخنگوی نجباء خطاب به آمریکایی‌ها گفت: اگر در صدد اثبات قدرت خود هستید، به‌جای هدف قرار دادن نقاط مرزی، با گروه‌های مقاومت وارد نبرد شوید.

معاون دبیرکل نُجَباء همچنین ادعای دولت آمریکا درباره همکاری یک دستگاه امنیتی عراقی در این عملیات را بعید و دور از ذهن دانست و در عین حال تصریح کرد البته احتمال وجود افراد خائن وجود دارد که باید از سوی دستگاه‌های امنیتی کشف و معرفی شوند.

0% ...

آخرین اخبار

حماس برای مشارکت گسترده در انتخابات فلسطین اعلام آمادگی کرد


پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: دست از موعظه ریاکارانه به حقوق بشر بردارید


قدردانی حماس از مواضع دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران درباره جنگ در غزه و لبنان


رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت ۱۰ نوبت به سوریه تعرض کرد


2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد+فیلم


بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است