رزمایش بزرگ دریایی ترکیه در حوزه مدیترانه

يکشنبه 10 اسفند 1399
17:51
 رزمایش بزرگ دریایی ترکیه در  حوزه مدیترانه
ترکیه رزمایش دریایی بزرگ خود را با نام "میهن آبی 2021"در دریای مدیترانه با مشارکت نیروی هوایی، نیروهای ویژه و انواع تجهیزات دریایی، هوایی و پدافندی این کشور آغاز کرد.

العالم - اروپا

وزارت دفاع ترکیه از برگزاری رزمایش دریایی عظیم خود در شرق مدیترانه، دریای اژه و دریای سیاه با مشارکت 82 ناو جنگی، 17 فروند هواپیمای نظامی، واحدهای نیروی هوایی و تیم‌های عملیات ویژه خبر داد.

به نوشته وبگاه «نیوال نیوز» این رزمایش از روز جمعه هفتم اسفند شروع شده و قرار است یکشنبه 17 اسفند خاتمه یابد. نام این رزمایش «میهن آبی 2021» و امسال تکرار دوم این تمرین نظامی است. اولین سری رزمایش میهن آبی در سال 2019 برگزار شد که بزرگترین رزمایش دریایی در تاریخ نیروی دریایی ترکیه محسوب می‌شود.

آنطور که وزارت دفاع ترکیه اعلام کرده اهداف این تمرین ارزیابی آمادگی نیروها، توسعه قابلیت‌ها در اجرای و عملیات مشترک است. طبق اعلام وزارت دفاع ترکیه از هواپیماهای بدون سرنشین در سطح عملیاتی و تاکتیکی در منطقه عملیات دریایی استفاده خواهد شد. شلیک‌های پدافند هوایی سطحی نیز بخشی از این رزمایش عظیم است.

در این تمرین نیروی دریایی ترکیه اثر بخشی پهپادهای «آنکا» و «تی بی-2» را برابر اهداف دریایی در محدوده جنگ سطحی و استفاده از آنها با هماهنگی هواپیماهای جنگی را آزمایش می‌کند.

یونان و برخی دیگر از کشورهای اروپایی می‌گویند فعالیت‌های حفاری ترکیه در شرق دریای مدیترانه، خارج از حوزه دریایی آنکارا و نقض قوانین حاکمیتی این کشورها است اما ترکیه معتقد است به دلیل نزدیک بودن این مناطق به ناحیه ترک‌نشین قبرس شمالی، می‌تواند در این بخش از دریای مدیترانه فعالیت کند.

مقام‌های ارشد یونان از جمله نخست وزیر و وزیر دفاع این کشور نسبت به فروش زیردریایی‌های آلمان به ترکیه و تقویت بنیه نظامی این کشور ابراز نگرانی کردند.«نیکوس پاناگیوتوپولوس» وزیر دفاع یونان از «آنگرت کرامپ کارن باوئر» وزیر دفاع آلمان خواسته که فروش زیردریایی به ترکیه را به حالت تعلیق درآورد، اما همتای آلمانی وی این درخواست را رد کرده است.

وزیر دفاع آلمان نیز در این زمینه گفته است: «برنامه ساخت و فروش 6 فروند زیردریایی مدل 214 به ترکیه متوقف نمی‌شود یا حتی به تاخیر می‌افتد زیرا شرکت "تیسن" موظف به اجرای قراردادهای امضا شده در سال 2002 است.»

«کریاکوس میتسوتاکیس» نخست وزیر یونان نیز در حالی نگران افزایش توان نظامی ترکیه است که این کشور با یک سری توافق‌ها با آلمان از جمله برای تقویت ناوگان زیردریایی و تانک‌ها، در پی به‌روزرسانی نیروهای مسلح خود است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد