خبرگزاری فرانسه: قطعنامه پیشنهادی غربی‌ها علیه ایران احتمالاً روز جمعه به رأی گذاشته می‌شود

دوشنبه 11 اسفند 1399
21:59
خبرگزاری فرانسه: قطعنامه پیشنهادی غربی‌ها علیه ایران احتمالاً روز جمعه به رأی گذاشته می‌شود یک رسانه غربی به نقل از منابع آگاه گزارش داد که طرف‌های اروپایی برجام در قطعنامه‌ای که از حمایت آمریکا نیز برخوردار است و همین هفته در شورای حکام آژانس به رأی گذاشته خواهد شد، از ایران خواهند خواست که اجرای پروتکل الحاقی را از سر بگیرد.

العالم - اروپا

خبرگزاری فرانسه روز دوشنبه به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد که سه کشور اروپایی عضو برجام (انگلیس، فرانسه و آلمان) علی‌رغم هشدار‌های ایران و روسیه قصد دارند قطعنامه ضد ایرانی خود که از حمایت آمریکا نیز برخوردار است را در پایان هفته جاری در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به رأی بگذارند.

بر اساس نسخه‌ای از این قطعنامه که به رؤیت خبرنگار خبرگزاری فرانسه رسیده است، در قطعنامه مذکور ضمن محکوم کردن اقدام ایران در توقف اجرای پروتکل الحاقی و تعلیق بخشی از بازرسی‌های آژانس در ایران، از ایران خواسته خواهد شد که فوراً اجرای پروتکل الحاقی را از سر بگیرد.

منابع دیپلماتیک به خبرگزاری فرانسه گفته‌اند که این قطعنامه ضد ایرانی احتمالاً روز جمعه در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به رأی گذاشته خواهد شد. این منابع دیپلماتیک با اطمینان مدعی شده‌اند که قطعنامه مذکور در شورای حکام به تصویب خواهد رسید.

این قطعنامه در حالی قرار است به شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه شود که ایران هشدار داده است که تصویب چنین قطعنامه‌ای علیه خود را «غیرسازنده» می‌داند و آن را به‌مثابه پایان بیانیه مشترک ۲۱ فوریه بین جمهوری اسلامی و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارزیابی می‌کند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

گزارش میدانی العالم از حملات نظامی گسترده به کرانه باختری تا طرح‌های شهرک‌سازی جدید صهیونیست ها+فیلم


انتشار محورهای گفتگوی راهبردی رئیس‌جمهور و رهبر معظم انقلاب بمناسبت هفته دولت


کرمانشاه مسیر جدید صادرات محصولات دانش‌بنیان به عراق خواهد بود


توافق تهران و مسقط برای ایجاد کریدور موقت دریانوردی و پاکسازی مین‌های تنگه هرمز


اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای انتقال تجربیات امداد و نجات به سطح بین‌المللی


پزشکیان : امضای توافقنامه نتیجه ترس و وادادگی نبود


ثبت ۶ اثر در یونسکو و بازگشت بیش از هزار شی تاریخی


تقویت همگرایی کشور‌های اسلامی موجب ثبات منطقه می‎‌شود


حماس اقدام رژیم صهیونیستی در تخریب مرکز آموزشی سازمان ملل را جنایت جنگی نامید


تهدید نتانیاهو به توقف فعالیت‌های آنروا در فلسطین اشغالی