حمله به عین الاسد از فاصله 8 کیلومتری انجام شد

چهارشنبه 13 اسفند 1399
15:39
خبرنگار العالم در عراق گزارش داد که حمله به پایگاه عین الاسد آمریکا در عراق از فاصله نزدیک و با استفاده از موشک‌های گراد انجام شد که نوعی تحول در این دست عملیات ها به حساب می آید.

العالم – عراق

خبرنگار العالم افزود که این حمله به رغم وجود رادارها و سامانه های پدافندی در این پایگاه انجام شد و به گفته منابع امنیتی باعث شد که یک پیمانکار بر اثر سکته قبلی ناشی از این حمله جان ببازد.

خبرنگار العالم ادامه داد که سخنگوی ائتلاف آمریکا در عراق در تویتی نوشت که این پایگاه در ساعت و هفت و 20 دقیقه هدف 10 فروند موشک واقع شد.

وی به نقل از ستاد اطلاع رسانی امنیتی عراق گزارش داد که حمله موشکی با گراد به این پایگاه خساراتی نداشت اما شاهدان عینی گفتند که ستونی از دود از این پایگاه متصاعد شده است.

خبرنگار العالم تاکید کرد که منابع آمریکایی و عراقی، این حمله را از نظر کمی و کیفی، مهم دانسته و گفتند که استفاده از موشکهای گراد آنهم برای اولین بار، تحولی کیفی است.

وی به نقل از منابع امنیتی گفت که موشکهایی که به عین الاسد اصابت کرد از فاصله هشت کیلومتری شلیک شده که تحول امنیتی مهمی است.

خبرنگار العالم با اشاره به اینکه این حمله به رغم آماده باش کامل پایگاههای آمریکا انجام شده است، یادآور شد که حتی وجود رادار و سامانه های پدافندی و آماده باش کامل برای مقابله با این نوع حملات، بی فایده بود لذا این یک چالش امنیتی مهم تلقی می شود.

0% ...

آخرین اخبار

طائب: همه سلایق و گروه‌های مختلف در بسیج گردهم می‌آیند


بیانیه حقوق بشری فرانسه و شرکای غربی، فرافکنی منافقانه است


تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه


کسب ۲ نشان نقره و یک برنز تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران


مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


تاکید همتی بر ضرورت ایجاد کریدور مالی مستقل بریکس


لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی