دعوت از وزیر خارجه روسیه برای سفر به یمن

پنج‌شنبه 14 اسفند 1399
18:34
دعوت از وزیر خارجه روسیه برای سفر به یمن
یکی از مقامات ارشد دولت نجات ملی یمن رسماً از وزیر خارجه روسیه دعوت کرد با سفر به این کشور، سفارت مسکو در صنعاء را بازگشایی کند.

العالم - یمن

«محمد علی الحوثی» رئیس کمیته شورای عالی یمن و عضو شورای عالی سیاسی این کشور از وزیر خارجه روسیه خواست به یمن سفر کند.

او امروز پنجشنبه در حساب توییتری خود نوشت: «از وزیر خارجه روسیه که قصد سفر به منطقه بین روزهای هشتم تا دوازدهم مارس را دارد، دعوت می‌کنیم که به صنعاء جهت اطلاع از ثبات امنیتی سفر کند».

این مقام یمنی همچنین از سرگئی لاوروف خواست که به‌جای شهر ریاض، پایتخت عربستان، سفارت روسیه در شهر صنعاء را بازگشایی کند تا از اوضاع انسانی فاجعه‌باری که کشورهای مهاجم به یمن از جمله آمریکا، عربستان سعودی و انگلیس و امارات و متحدان آن‌ها مسبب آن بودند، اطلاع یابد.

روسیه دسامبر سال ۲۰۱۷ (۱۳۹۶) به دنبال تشدید درگیری‌ها و کشته شدن علی‌عبدالله صالح، رئیس جمهور اسبق یمن در شهر صنعاء و حملات ائتلاف سعودی به این شهر سفارت خود در این شهر را تعطیل کرد.

وزارت خارجه روسیه امروز اعلام کرد که لاوروف به‌زودی سفری به منطقه خلیج فارس خواهد داشت و طی‌ آن با مقامات عربستان سعودی، امارات و قطر دیدار خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مرشایمر: آمریکا شکست خورده است؛ اعراب به ترامپ التماس کردند جنگ ایران را از سر نگیرد


اردوغان: نتانیاهو ظالم درس لازم را از مسلمانان خواهد گرفت


پاریس تحقیقات در مورد احتمال دخالت رژیم صهیونیستی در انتخابات فرانسه را آغاز کرد


ترامپ در ۶ ماه بیش از ۱۰۰ بار ادعای تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ را تکرار کرد


افزایش جهانی قیمت طلا همزمان با تضعیف دلار آمریکا


نماز عید سعید قربان با حضور ۱۴۰ هزار فلسطینی در مسجدالاقصی اقامه شد


آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است