قیمت نفت به بالاترین رقم در 14 ماه گذشته رسید

جمعه 15 اسفند 1399
15:59
قیمت نفت به بالاترین رقم در 14 ماه گذشته رسید پس از این که اوپک و هم پیمانانش تصمیم گرفتند تا تولید نفت خود را در ماه آوریل افزایش ندهند، قیمت نفت در معاملات امروز بیش از یک دلار افزایش یافت.

العام - جهان

به گزارش رویترز، پس از آن که اوپک و هم پیمانانش تصمیم گرفتند تولید نفت خود را در ماه آوریل افزایش ندهند، قیمت نفت در معاملات امروز بیش از یک دلار افزایش یافت و بالاترین سطح در نزدیک به 14 ماه گذشته رسید.

هر بشکه نفت برنت با 1.21 دلار افزایش 64.89 دلار فروخته شد و هر بشکه نفت خام آمریکا با 1.06 دلار 64.89 دلار معامله شد.

نفت برنت امروز تا 68 دلار هم بالا رفت و در مسیر ثبت افزایش حدود 3 درصدی طی هفته گذشته قرار دارد.

پس از اینکه اوپک کاهش تولید را تا ماه آوریل تمدید کرد و استثنای کوچکی هم برای روسیه و قزاقستان لحاظ کرد، هر دو شاخص نفتی در روز پنج شنبه بیش از 4 درصد افزایش قیمت را ثبت کردند.

راویندرا رائو، تحلیلگر بازار گفت: «اوپک پلاس میزان تولید خود را ثابت نگه داشت و این نشان می دهد که این گروه می‌خواهد رویکردی محتاطانه در متعادل سازی تولید انجام دهد.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان عراق: اسامی اعضای کابینه جدید تا چند روز آینده اعلام می‌شود


۲۶ عملیات حزب الله علیه مواضع اسرائیل در ۲۴ ساعت گذشته


حمله رژیم صهیونیستی به غزه ۹ زخمی برجای گذاشت


گفت وگوی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره منطقه


تناقض گویی آمریکا؛ ادعای تلاش برای حل موضوع هسته‌ای و هم‌زمان تهدید به حمله اتمی


گزارش‌هایی از «سیا» درباره توانایی ایران در برابر محاصره دریایی آمریکا


واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا


حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده