ادامه تظاهرات ضد نتانیاهو برای سی و هفتمین هفته متوالی

يکشنبه 17 اسفند 1399
20:03
ادامه تظاهرات ضد نتانیاهو برای سی و هفتمین هفته متوالی تظاهرات صهیونیست‌ها در مخالفت با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای سی و هفتمین هفته ادامه دارد.

العالم - فلسطین اشغالی

تظاهرات صهیونیست‌ها در مخالفت با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای سی و هفتمین هفته مقابل خانه وی و دیگر مناطق سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ میلادی ادامه دارد. تظاهرکنندگان خواستار کناره گیری نتانیاهو از قدرت و شتاب در محاکمه وی به اتهام فساد و رشوه هستند.

خبرنگار العالم در گزارشی از قدس اشغالی گفت: تظاهرات اسرائیلی‌ها با شعار «نه عقب نشینی می‌کنیم نه تسلیم می‌شویم» برای سی و هفتمین هفته دیروز و دیشب هم ادامه داشت و تظاهرکنندگان خواستار آن هستند که نتانیاهو از شرکت در انتخابات آینده پارلمانی در ماه مارس کنونی محروم شود و به اتهام فساد و شکست در مدیریت بحران کرونا که به افزایش بی سابقه بیکاری در اسرائیل منجر شده است محاکمه شود.

راسم عیدات تحلیلگر سیاسی گفت: معتقدم برگزاری چنین تظاهراتی و گسترش آن به رسیدن به اهدافش و خلاصی از دست نتانیاهو کمک خواهد کرد و پایان نتانیاهو نیز رفتن به زندان و گذراندن چند سال از عمرش در زندان خواهد بود همچنانکه ایهود اولمرت نخست وزیر سابق دچار چنین سرنوشتی شد.

خبرنگار افزود: تظاهرکنندگان، میدان‌های عمومی و مراکز شهر‌ها را پر و برخی از آنان در برابر مقر رسمی نتانیاهو در قدس اشغالی و مقر ویژه وی در قیساریا تجمع کرده بودند. این تجمع با وجود استقرار گسترده پلیس و تلاشهایش برای سرکوب تظاهرکنندگان به دستور شخص نتانیاهو، برگزار شده بود. نتانیاهو به شدت در تلاش است از محاکمه به هر قیمتی شده فرار کند.

ادامه تظاهرات ضد نتانیاهو
عیدات گفت: افزایش تظاهرات و شرکت کنندگان در آن با توجه به تغییرات سیاسی و امنیتی و اختلافات بین احزاب مختلف به خصوص بین حزب‌های نتانیاهو و گانتس، مفید است و شاید به شتاب در سقوط نتانیاهو منجر شود.
سیاست نتانیاهو در نادیده انگاری تظاهرات و شکست در مهار یا سرکوب آن و حتی سلب مشروعیت از این تظاهرات بی فایده بوده است، زیرا تظاهرکنندگان شعار ادامه تظاهرات تا خلاصی از دست نتانیاهو را سر می‌دهند.
خبرنگار العالم در پایان گفت تظاهرکنندگان می‌گویند ‌ای نتانیاهو تو باید از این خانه خارج و به خاطر مسائل مرتبط با فساد محاکمه شوی و ما به این تحرکات تا تحقق این هدف ادامه خواهیم داد. این حرف تظاهرکنندگان است.

0% ...

آخرین اخبار

شکار مرکاوای صهیونیست‌ها با پهپادهای انفجاری حزب الله


استقبال روسیه از تصمیم چین برای نادیده گرفتن تحریم‌های جدید ضدایرانی


استاد مطالعات دفاعی انگلیس: ترامپ چاره‌ای جز عقب‌نشینی در برابر ایران ندارد


قالیباف: افتخارات جبهه مقاومت نظیر طوفان الاقصی در تاریخ ماندگار شده است


جهاد اسلامی فلسطین: هدف قرار دادن مبارزان فرار دشمن از اجرای تعهدات آتش‌بس است


حماس: هدف قرار دادن فرزندان رهبران فلسطینی خللی در مقاومت ایجاد نخواهد کرد


گاردین: فاصله گرفتن راست افراطی اروپا از ترامپ اجتناب‌ناپذیر شده است


روایت پزشکیان از دیدار دو ساعته خود با رهبر معظم انقلاب


مدودف: شکاف بین اروپا و آمریکا بی‌سابقه است


اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، کنترل تورم است


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز