انتخابات ۱۴۰۰ با نام‌نویسی داوطلبان شوراهای شهر آغاز شد

چهارشنبه 20 اسفند 1399
08:38
انتخابات ۱۴۰۰ با نام‌نویسی داوطلبان شوراهای شهر آغاز شد مراحل اجرایی انتخابات ۱۴۰۰ با نام‌نویسی داوطلبان شوراهای اسلامی شهر به طور رسمی از امروز (چهارشنبه) آغاز شد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

ستاد انتخابات کشور از داوطلبان ثبت نام شوراهای اسلامی شهر در انتخابات ۱۴۰۰ که از امروز (چهارشنبه) آغاز شده، خواسته است تا جایی که ممکن است از مراجعه حضوری به فرمانداری شهرستان متبوع به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا خودداری کنند.

هیات اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا روز گذشته ۱۹ اسفند تشکیل شد و داوطلبان عضویت در ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر از امروز به مدت یک هفته (سه شنبه ۲۶ اسفند امسال) فرصت دارند برای انتخابات ثبت نام کنند.

براساس این گزارش داوطلبان شوراهای شهر به چهار روش، از طریق اپلیکیشن موبایلی (دانلود برنامه ثبت نام از پورتال وزارت کشور به آدرس entekhabat.moi.ir) و دریافت پیامک مبنی بر ثبت نام قطعی داوطلب از سرشماره ۳۰۰۰۷۷۸۷، ثبت نام از طریق نسخه ویندوز و قابل نصب بر روی رایانه (دانلود برنامه ثبت نام از پورتال وزارت کشور به آدرس entekhabat.moi.ir) و دریافت پیامک مبنی بر ثبت نام قطعی داوطلب از سرشماره ۳۰۰۰۷۷۸۷، ثبت نام از طریق دفاتر پیشخوان دولت و دریافت پیامک مبنی بر ثبت نام قطعی داوطلب از سرشماره ۳۰۰۰۷۷۸۷، و ثبت نام از طریق مراجعه حضوری به فرمانداری شهرستان (از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۸:۰۰) و دریافت رسید ثبت نام می توانند نسبت به نام نویسی خود اقدام کنند.

ستاد انتخابات کشور در عین حال تاکید کرده که داوطلبان تا جایی که ممکن است از مراجعه حضوری به فرمانداری شهرستان متبوع به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا خودداری کنند.

بنابر این گزارش، ثبت نام باید با شماره تلفنی (تلفن همراه) انجام شود که شخص داوطلب، مالک آن باشد. برای احراز هویت داوطلب، شماره کارت بانکی فعال متعلق به شخص داوطلب مورد نیاز است. همچنین شماره تلفن همراه داوطلب، باید همان شماره ای باشد که به کارت بانکی وی متصل است و از بانک پیامک دریافت می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"