گوترش: سوریه کابوسی زنده است

پنج‌شنبه 21 اسفند 1399
06:04
گوترش: سوریه کابوسی زنده است "آنتونیو گوترش"دبیرکل سازمان ملل متحد چهارشنبه شب به مناسبت دهمین سالگرد جنگ سوریه که حدود ۶۰ درصد از ساکنان آن با خطر گرسنگی روبه‌رو هستند، به "کابوسی زنده" تعبیر کرد.

العالم-سوریه

گوترش به خبرنگاران گفت: محال است که میزان ویرانی سوریه را درک کنیم، ملت آن با بدترین جنایت‌هایی دست و پنجه نرم می‌کند که جهان در این قرن به خود دیده است. میزان وسیع این جنایت‌ها، وجدان انسان‌ها را شوکه می‌کند.

وی افزود: سوریه از صفحات اصلی ناپدید شده است، شرایط این کشور همچنان یک کابوس زنده است.

گوترش با بیان این که رساندن کمک‌های بشردوستانه به سوریه باید گسترش یابد، بر ضرورت افزایش ارسال این کمک‌ها به نیازمندان از طریق کانال‌های مختلف از جمله مرز این کشور تأکید کرد.

وی افزود: به همین خاطر بارها از شورای امنیت سازمان ملل متحد درخواست کرده‌ام که در خصوص این مسأله اساسی [رساندن کمک‌های بشردوستانه به مردم سوریه] به توافق برسند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد اولین بار روند کمک رسانی از طریق مرز سوریه را در سال ۲۰۱۴ از چهار نقطه مرزی تصویب کرد، اما در سال گذشته این شورا شمار مراکز کمک رسانی را به یک نقطه و آن هم در ترکیه کاهش داده است.

بحران سوریه از اسفند ماه سال ۱۳۸۹ (۲۰۱۱) آغاز شد و پس از گذشت زمان کوتاهی با ظهور گروه‌های تروریستی و اعزام تروریست‌ها از بیش از یکصد کشور جهان به این کشور، بحران به یک جنگ بین‌المللی در داخل مرزهای سوریه تبدیل شد.

ایرنا


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه قطر با همتای ایرانی و عربستانی درباره مذاکرات اسلام‌آباد


سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا


معاریو: هدف قرار گرفتن «گنبد آهنین» ضربه‌ای سنگین به اعتبار پدافند اسرائیل است


نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است