روسیه مواضع داعش ‌در سوریه را بمباران کرد

پنج‌شنبه 21 اسفند 1399
14:05
 روسیه مواضع داعش ‌در سوریه را بمباران کرد دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که جنگنده‌های روس مناطق استقرار داعشی‌ها در داخل مثلث حلب-حماه-رقه را ۲۵ بار مورد حمله قرار دادند.

العالم - سوریه

به نقل از پایگاه خبری العربیه، دیده‌بان حقوق بشر سوریه گزارش داد: چهار جنگنده روسی به صورت متناوب مناطق پراکنده‌ای از صحرای سوریه را هدف حملات سنگین خود قراردادند، این جنگنده‌های از ساعات اولیه صبح حدود ۲۵ حمله هوایی به مناطق استقرار داعشی‌ها در داخل مثلث حلب-حماه-رقه و در مرزهای دو استان رقه و دیرالزور در این صحرا انجام دادند و گزارش‌هایی از تلفات نیز وجود دارند.

این مرکز در ادامه اعلام کرد: روسیه تلاش می‌کند پس از شکست در نابودی داعشی‌ها در این منطقه طی عملیات‌های زمینی، این بار با بمباران شدید هوایی به تحرکات این گروه تروریستی و فعالیت‌های گسترده آن پایان دهد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران