دستگیری عنصر ارشد «پ‌ک‌ک» توسط نیروهای ترکیه در خاک سوریه

دوشنبه 25 اسفند 1399
22:02
دستگیری عنصر ارشد «پ‌ک‌ک» توسط نیروهای ترکیه در خاک سوریه نیروهای اطلاعاتی ترکیه ازعملیاتی در خاک سوریه و دستگیری یکی از اعضای ارشد گروه پ‌ک‌ک و یگان‌های مدافع خلق خبر دادند.

العالم - سوریه

منابع امنیتی ترکیه امروز دوشنبه از دستگیری یک تروریست ارشد گروه «پ‌ک‌ک» و«یگان‌های مدافع خلق سوریه» در داخل خاک سوریه خبر دادند.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «تی‌آرتی» منابع اطلاعاتی که خواستار افشای هوییت خود نبودند، گفتند که دستگاه اطلاعات ملی ترکیه (MIT) «ابراهیم بابات» از سران گروه تروریستی پ‌ک‌ک و یگان‌های مدافع خلق را در عملیاتی در خاک سوریه دستگیر کرد. وی در زمان دستگیری در حال رانندگی در یک دستگاه خودرو بود.

طبق این گزارش، بابات از سال ۲۰۱۱ به پ‌ک‌ک و یگان‌های مدافع خلق پیوست و فعالیتهای خود را در مناطق روستایی منطقه «هفتنین» در شمال عراق آغاز و بعداً در سال ۲۰۱۷ به سوریه نقل مکان کرد و به عضویت گروه تروریستی درآمد.

منابع امنیتی ازانتقال این تروریست به ترکیه خبر دادند و افزودند که فرد دستگیر شده افشا کرد که قرار بود پ‌ک‌ک علیه مقرهای ارتش ترکیه در مرز با سوریه عملیات نظامی انجام دهد. دستگاه اطلاعاتی ترکیه در این عملیات همچنین شماری مین، چاشنی انفجاری متعلق به گروه پ‌ک‌ک را ضبط و مصادره کرد.

در بیش از چهل سال عملیات تروریستی گروه پ‌ک‌ک علیه ترکیه بیش از چهل هزار نفر کشته شده‌اند. این گروه از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا نیز تروریستی شناخته می‌شود.

ترکیه چندی قبل نیز از دو عملیات گسترده برون مرزی با نام «پنجه عقاب» و «پنجه ببر» را در شمال عراق، با هدف نابودی نیروهای پ‌ک‌ک آغاز کرد که با اعتراض شدید دولت بغداد و مقام‌های عراقی مواجه شد، اما آنکارا بی‌توجه به این اعتراض‌ها به نقض حاکمیت عراق، تاکید دارد که به عملیات خود ادامه دهد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


سرگردانی صهیونیست‌ها در دوگانه «رویارویی با ایران» و «فرسایش جنگ‌های بی‌پایان»


رئیس جمهور: دولت با همه توان از تولیدکنندگان عرصه‌کشاورزی حمایت میکند


نیرو‌های مسح ایران در برابر هر تجاوزی شجاعانه خواهند ایستاد


افزایش ظرفیت پرتو دهی به محصولات کشاورزی


ترکیه خطاب به نتانیاهو: متهمان نسل‌کشی نمی‌توانند درس اخلاق بدهند


پژوهشگر عرب: پاسخ نظامی ایران به آمریکا، ترامپ را ناکام گذاشت


وزیران خارجه پیمان امنیت جمعی: اقدامات نظامی یکجانبه مغایر با حقوق بین‌الملل است


پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی ارتحال مرجع عالی‌قدر، آیت‌الله حاج شیخ اسحاق فیاض (طاب ثراه)


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت