پیام تشکر سردار سلامی به فرماندهی معظم کل قوا: ما پاسداران، سرهایمان را به خدا امانت داده‌ایم

پنج‌شنبه 28 اسفند 1399
17:01
پیام تشکر سردار سلامی به فرماندهی معظم کل قوا: ما پاسداران، سرهایمان را به خدا امانت داده‌ایم فرمانده کل سپاه در پیامی به رهبر انقلاب، ضمن تشکر از پیام محبت‌آمیز اخیر ایشان به کارکنان سپاه، تاکید کرد: ما پاسداران، به وعده های الهی ایمان و سرهامان را به خدا امانت داده و دل و هوش و گوشمان را به شما سپرده ایم.

العالم - ایران

سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی، از ابراز لطف و پیام روحیه‌بخش و محبت‌آمیز رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرماندهی کل قوا حضرت آیت الله امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) به آحاد فرماندهان، مسئولین و پاسداران انقلاب اسلامی (به مناسبت روز پاسدار) قدردانی کرد.

متن پیام فرمانده کل سپاه به این شرح است:

«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

محضر مبارک رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی)

با اهدای سلام ، تحیات الهی ، به استحضار می رساند:

پیام مبارک و نورانی حضرتعالی به مناسبت میلاد سیدالشهداء حضرت امام حسین (علیه سلام )و روز پاسدار دریافت و خدا را بر این عیدی جان‌فزا شکر و سپاس که مجاهدت های پاسداران را شایسته می دانید و امر به ادامه ی راه فرمودید: پرقدرت تر.

اماما: مطمئن باشید پاسداران جان بر کف انقلاب اسلامی بر همان عهدی که بسته اند برای پاسداری از بزرگترین آرزوی محقق شده مردم کشور عزیزمان و آزادیخواهان و مظلومان سراسر جهان که همین انقلاب مبارک اسلامی است و برای رساندن این امت بزرگ، به آرزوی باشکوه پیامبران و امامان و شهدایشان که همانا برقراری حکومت صالحان بر زمین است ، هرگز سستی نکرده و کوتاه نیایند.

به یقین، ما پاسداران، به وعده های الهی ایمان و سرهامان را به خدا امانت داده و دل و هوش و گوشمان را به شما سپرده ایم. دشمنان می‌بینند و می دانند که خلاصی ماشه را گرفته و بر زانو نشسته "وما رمیت ولکن اللة رمی" می خوانیم و اینچنین زهره تعرض نداشته و نخواهند داشت. آنها فهمیده اند که ما به فضل الهی، در برابر هر تهدیدشان ، تدارکی دیده ایم که آنها تاکنون ندیده اند.

در پایان ضمن انعکاس تزاید شور و شعف معنوی و انقلابی پاسداران از پیام مقتدا و مولایمان، به نمایندگی از آحاد ایشان اطمینان خاطر می‌دهم که راهمان را همانگونه که فرموده اید با استعانت از خدای متعال و استقامت مؤمنانه و مجاهدانه، پرقدرت و با شکوه ادامه خواهیم داد و تا رساندن امت اسلامی به آرزوهای بزرگشان از پا نخواهیم نشست و همچنان به دعای خیر تان محتاجیم.

سرلشکر پاسدار حسین سلامی

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی»

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید