وزیر نفت سوریه: آمریکا مانند راهزنان، در حال غارت منابع نفتی است

جمعه 29 اسفند 1399
10:36
وزیر نفت سوریه: آمریکا مانند راهزنان، در حال غارت منابع نفتی است
وزیر نفت و منابع معدنی سوریه با اعلام این که مناطق تحت اشغال آمریکا بالغ بر 90% از ذخایر نفت سوریه را در خود جای داده است، از غارت نفت این کشور توسط نظامیان تروریست آمریکایی انتقاد کرد.

العالم - سوریه

بنابر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، بسام طعمه وزیر نفت و منابع معدنی سوریه خاطرنشان کرد، مناطق تحت اشغال آمریکا بالغ بر ۹۰% از ذخایر نفت سوریه را در خود جای داده است.

وی گفت: «آمریکایی‌ها و دنباله‌روهای این کشور، در هدف قرار دادن منابع نفتی سوریه و کشتی‌های امدادرسانی به این کشور، مانند دزدها رفتار می‌کنند».

این وزیر سوری خاطر نشان کرد: «حمله و جنگی که به سوریه انجام شد، در هیچ منطقه‌ای صورت نگرفت؛ چه از منظر ممانعت از بهره‌بردای منابع یا امدادرسانی به ما».

طعمه تصریح کرد، سوریه ذخایر نفتی خوبی دارد، ولی قراردادهای مربوط به اکتشاف و استخراج نفت، پرهزینه است و مدت زمان زیادی طول می‌کشد.

وی میزان خسارتهای مستقیم و غیر مستقیم وارده به سوریه در بخش نفت را بالغ بر ۹۲ میلیارد دلار عنوان کرد.

تروریست‌های آمریکایی شرق و شمال شرق سوریه را اشغال کرده‌اند تا بتوانند با همکاری تروریستها و عناصر وابسته به خود، نفت این کشور را غارت کنند.

منابع آگاه خبر دادند که آمریکا به همراه عناصر کُرد وابسته به خود و با همکاری ترکیه و تروریستهای جبهه النصره، مجددا غارت و فروش نفت سوریه را آغاز کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سنتکام: هیچ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم


بازگشت قالیباف و هیئت مذاکره‌کنندهٔ ایران از قطر


جنگنده‌های صهیونیستی روستاها و ساختمان‌های مسکونی در نبطیه را هدف قرار دادند


پزشکیان: عید قربان پیام رسای کرامت، آزادگی و نهراسیدن از فرعون‌های زمانه است


اشارهٔ رهبر معظم انقلاب به پیش‌بینی رهبر شهید دربارهٔ پایان عمر رژیم صهیونی + فیلم


قدردانی پزشکیان ازتلاش‌های دیپلماتیک عمان برثبات منطقه


رهبر انقلاب در پیام حج: با سلاح الله اکبر بود که ملّت مسلمان ایران در چهل و هفت سال قبل قیام کرد


پزشکیان: ایران برای دستیابی به پایان جنگ و تنش‌ها در منطقه آمادگی دارد


تصادف قطار با اتوبوس مدرسه در بلژیک؛ چهار نفرکشته شدند


قدردانی رئیس جمهور از حمایت قرقیزستان از ایران در شورای امنیت