سعودی‌ها پیشنهاد آتش بس در یمن ‌دادند/ رفع محاصره فرودگاه صنعا

دوشنبه 2 فروردين 1400
18:35
سعودی‌ها پیشنهاد آتش بس در یمن ‌دادند/ رفع محاصره فرودگاه صنعا وزیر خارجه سعودی از آتش بس گسترده در یمن با نظارت سازمان ملل خبر داد.

العالم - عربستان سعودی

وزیر خارجه عربستان از ابتکاری برای آتش بس گسترده در سرتاسر یمن تحت نظارت سازمان ملل و رفع محاصره از فرودگاه صنعا خبر داد.

وی در اظهاراتی با طرح اتهاماتی علیه انصارالله یمن گفت: طرح عربستان شامل آتش بس در یمن تحت نظارت سازمان ملل می‌شود.

وزیرخارجه سعودی بازگشایی فرودگاه صنعا برای انجام برخی پروازهای منطقه‌ای و بین‌المللی و کاهش محاصره فرودگاه الحدیده را از مفاد طرح ریاض اعلام کرد و گفت: ما همچنین خواستار از سرگیری مذاکرات سیاسی برای پایان بحران در یمن هستیم.

فیصل بن فرحان در پایان ابراز امیدواری آتش بس در یمن به صورت فوری با توافق دو طرف به اجرا درآید.

وزیرخارجه عربستان سعودی مدعی شد در صورتی که انصارالله با این پیشنهاد موافقت کنند، آتش بس فورا اجرایی خواهد شد.

از سوی دیگر یکی از رهبران انصارالله در گفتگو با رویترز پیرامون طرح سعودی برای آتش بس گسترده در یمن اظهار داشت: عربستان بخشی از جنگ است و باید محاصره هوایی و دریایی علیه یمن را فورا متوقف کند.

وی خاطرنشان کرد که به گفتگو با عربستان و عمان و آمریکا به منظور دستیابی به توافق صلح ادامه خواهیم داد.

عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن فقیرترین کشور عربی آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادی خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند، اما هزینه‌های سرسام‌آور آن باعث شد تا به استثناء امارات، سایر همپیمانان با سعودی، از این ائتلاف خارج شوند.

طی شش سال گذشته، عفو بین‌الملل گزارش‌های مفصلی در مورد چگونگی نقض حقوق بشر توسط متجاوزان به یمن از جمله جنایات علیه کودکان و غیرنظامیان این کشور ارائه کرده است، اما عربستان با حمایت کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی، بدون هرگونه واکنش و اهمیتی به این گزارش‌ها به جنایات ضد انسانی خود در یمن ادامه داده است.

0% ...

آخرین اخبار

نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها جنگ با ایران را عامل بی‌ثباتی خاورمیانه می‌دانند


تحلیل روزنامه پاکستانی؛ رئیس‌جمهور آمریکا و اسلاف او درک درستی از مسائل جهانی ندارند


هشدار دیلی‌تلگراف؛ جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران یک اشتباه تاریخی است


انتقاد تند سندرز: ترامپ کشور را به سوی جنگ فاجعه‌بار سوق داد


گزارش العالم از جزئیات عملیات جدید یمنی‌ها علیه اهداف سعودی +فیلم


رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را هدف حملات توپخانه ای قرارداد


گزارش وقوع چندین انفجار در شمال شرقی یمن


خشم ترامپ از گزارش‌های اتمام ذخایر مهمات آمریکا در جنگ با ایران


تیراندازی در مدرسه ای در تایلند با ۱۷ کشته و زخمی


رکوردشکنی گذرگاه مهران؛ عبور نزدیک به ۳ میلیون زائر از این گذرگاه