حمله جنگنده‌های متجاوز سعودی به الحدیده و انتقام یمنی‌ها با پهپاد

يکشنبه 8 فروردين 1400
05:38
حمله جنگنده‌های متجاوز سعودی به الحدیده و انتقام یمنی‌ها با پهپاد ساعتی بعد از حمله تجاوزکارانه جنگنده‌های سعودی به مناطقی در الحدیده، سخنگوی این ائتلاف از عملیات نیروهای مسلح یمنی با چند فروند پهپاد در جنوب عربستان سعودی خبر داد.

العالم - یمن

منابع محلی یمنی بامداد یکشنبه از حمله جنگنده‌های ائتلاف متجاوز سعودی به بندر «الحدیده» خبر دادند.

شبکه «المسیره» در کانال خود نوشت: «جنگنده‌های متجاوز دشمنان سعودی-آمریکایی، به منطقه اللحیه [در الحدیده] حمله کردند».

المسیره در ادامه گزارش داد: «هواپیماهای رزمی جاسوسی متخاصم، دو فروند موشک به فرودگاه [الحدیده» و دو فروند موشک دیگر به محله الفازه واقع در منطقه التحیتا شلیک کردند».

بعد از این حمله تجاوزکارانه ائتلاف سعودی به بندر الحدیده در یمن بود که نیروهای مسلح یمن نیز با پهپادهای خود از آنها انتقام گرفتند.

ائتلاف متجاوز سعودی بامداد یکشنبه مدعی شد که دو فروند پهپاد تهاجمی یمن را در منطقه جنوبی عربستان رهگیری کرده است.

شبکه «العربیه» به نقل از ائتلاف سعودی گزارش داد که عملیات‌های نیروهای یمنی علیه این رژیم ادامه دارد و آنها نیز همچنان به تجاوزهای خود علیه یمن ادامه خواهند داد.

شامگاه شنبه بود که سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن با برشمردن ارتقای بی نظیر قدرت موشکی و پهپادی صنعاء طی شش سال گذشته از تجاوز ائتلاف سعودی به یمن گفت که در صورت ادامه تجاوز و محاصره، امسال بیش تر از همه ۶ سال گذشته علیه دشمن عملیات انجام خواهیم داد.

روز جمعه نیز سرتیپ سریع خبر داد که نیروهای مسلح یمن عملیات گسترده‌ای را با ۱۸ پهپاد و ۸ موشک بالستیک در عمق عربستان سعودی انجام داده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا پایان محاصره دریایی ایران را اعلام کرد


پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس غزه؛ پاسخ حماس هفتهٔ آینده / اسرائیل همچنان نقض‌کنندهٔ توافق


ایران هتک حرمت مساجد و حمله به مردم فلسطین در کرانه باختری را محکوم کرد


توافق ایران و آمریکا، موازنه قدرت در منطقه را بازتعریف میکند و رژیم صهیونیستی را در تنگنا قرار داده است


دادستان کل کشور: پیگیری حقوقی جنایات جنگی در دستور کار است


دامنه‌های شرقی کرانه باختری به یک پروژه بزرگ شهرک‌سازی تبدیل می‌شود


ونس: اسرائیل با کشتار نمی‌تواند مشکلات امنیتی خود را حل کند


تاکید بر مسئولیت آمریکا در ایفای نقش مؤثر بر پایان جنگ


رهبر معظم انقلاب: مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود


تهران قطب غذایی منطقه می‌شود؛ نمایشگاه کشاورزی ایران، فصل تازه در امنیت غذایی خاورمیانه