نگرانی پنتاگون از بسته ماندن کانال سوئز

دوشنبه 9 فروردين 1400
06:29
نگرانی پنتاگون از بسته ماندن کانال سوئز وزارت دفاع آمریکا با ابراز نگرانی از بسته شدن کانال سوئز تاکید کرد که بسته شدن چنین آبراه‌هایی می‌تواند بر روی فعالیت نیروی دریایی تاثیرگذار باشد و مسائل امنیتی زیادی ایجاد کند.

العالم - آمریکا

وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که بسته شدن کانال سوئز بر فعالیتهای نظامی-دریایی ایالات متحده تاثیر خواهد گذاشت.

براساس گزارش پایگاه خبری هیل، سخنگوی نیروی دریایی آمریکایی در اظهاراتی گفته، ما نمی‌توانیم درباره تاثیرات این حادثه روی عملیاتهای خاص صحبت کنیم. کانال سوئز یک نقطه حیاتی دریایی است و بسته شدن طولانی آن بر روی حمل و نقل نظامی و غیرنظامی تاثیر زیادی خواهد گذاشت.

وی تاکید کرد که نیروی دریایی از تواناییهای متناوبی برای کاستن از این تاثیرات برخوردار است اما وی جزئیات بیشتری در این زمینه ارائه نکرد.

به گفته سخنگوی پنتاگون، جایگزین کردن مسیرهای دیگر به جای کانال سوئز برای نیروی دریایی آمریکا هزینه‌های بیشتری در برخواهد داشت. تغییر مسیر برای دیگر کشتیهای باری و غیره نیز می‌تواند مسائل خاص امنیتی به وجود آورد که باعث می‌شود نیروی دریایی مجبور شود به آن پاسخ دهد.

سخنگوی نیروی دریایی آمریکا در ادامه تاکید کرد که تغییر مسیر کشتیهای باری و تانکرها به سمت مناطقی مثل آفریقا به طور بالقوه می‌تواند زمینه و فرصت بیشتری برای دزدان دریایی و دیگران با مقاصد خاص فراهم کند که این مساله می‌تواند توانایی نیروهای گارد ساحلی، نیروهای دریایی و دیگر نیروهای امنیتی را کاهش دهد.

سالیوان در عین حال افزود، نقاط حیاتی و تنگه‌های دریایی برای تجارت و اقتصاد جهانی حیاتی و مهم هستند. تاثیرات اقتصادی بسته شدن هر یک از این نقاط عبور میتواند به تنهایی باعث ایجاد مسائل امنیتی شود.

کانال سوئز چهارشنبه گذشته به دلیل انحراف یک کشتی باری از مسیر خود بسته شده است. دلیل انحراف این کشتی وزش باد شدید اعلام شده است.

براساس گزارش یورونیوز، گیر کردن این کشتی ۲۰۰ هزار تنی، مانع جابجایی چندین کشتی تجاری شده و در مجموع بر شبکه جهانی ترابری دریایی تأثیر گذاشته است. اختلال در ترافیک دریایی پس از این حادثه باعث شد که دهها نفتکش و کشتی کانتینربر غول پیکر از حرکت در آب‌های آزاد باز بمانند.

0% ...

آخرین اخبار

توافق آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ساخت مقر دائم سفارت واشنگتن در قدس اشغالی


نشست امنیتی الحشد الشعبی درباره مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در عراق


جنبش‌های فلسطینی اظهارات «شورای صلح» ترامپ علیه آنروا را محکوم کردند


غریب‌آبادی: در دوحه هیچ نشستی با طرف آمریکایی برگزار نشد


ایران در حال رقم زدن لحظه تاریخی مراسم تشییع رهبر شهید+ فیلم


جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید


سواحل غربی مکزیک به لرزه درآمد