قدردانی اشرف غنی از مواضع ایران در قبال تحولات افغانستان

سه شنبه 10 فروردين 1400
18:21
قدردانی اشرف غنی از مواضع ایران در قبال تحولات افغانستان رئیس جمهور افغانستان در دیدار ظریف ضمن قدردانی از مواضع ایران در قبال تحولات افغانستان، آمادگی کشورش را برای گسترش روابط در همه عرصه‌ها و برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی اعلام کرد.

العالم - آسیا

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در کنفرانس وزرای خارجه قلب آسیا در دوشنبه‌ به سر می‌برد، بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) در دیدار با محمد اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان، روند صلح در این کشور، مسائل منطقه‌ای و روابط دوجانبه را مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار داد.

در این دیدار رئیس جمهور افغانستان با قدردانی از مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات افغانستان، آمادگی کشورش را برای گسترش روابط در همه عرصه‌ها و برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور اعلام کرد.

آینده صلح در افغانستان و جایگاه ایران در کمک به استقرار صلح و ثبات در جمهوری اسلامی افغانستان از دیگر موضوعات مورد گفت‌وگو در این دیدار بود.

به گزارش فارس، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که شامگاه یکشنبه برای انجام سفری دوجانبه و شرکت در کنفرانس قلب آسیا وارد دوشنبه شد، ضمن شرکت در این کنفرانس با رئیس جمهور تاجیکستان، وزرای خارجه هند، افغانستان و جمهوری آذربایجان و دبیر اجرایی سیکا دیدار و گفت و گو کرد.

نهمین کنفرانس قلب آسیا - روند استانبول از روز دوشنبه به مدت دو روز در دوشنبه پایتخت تاجیکستان در حال برگزاری است.

۱۵ کشور عضو قلب آسیا شامل جمهوری اسلامی ایران، افغانستان، تاجیکستان، پاکستان، چین، روسیه، هند، قزاقستان، قرقیزستان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه، آذربایجان، عربستان سعودی و امارات متحده عربی هستند. آمریکا، استرالیا، کانادا، دانمارک، مصر، فرانسه، فنلاند، آلمان، عراق، ایتالیا، ژاپن، نروژ، لهستان، اسپانیا، سوئد و انگلیس هم کشورهای حامی قلب آسیا به شمار می‌روند.

کنفرانس قلب آسیا از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ در استانبول، کابل، آلماتی، پکن، اسلام آباد، امریتسار، باکو و استانبول برگزار شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: ۱۸ هدف مهم آمریکا طی ۲ موج عملیاتی مورد اصابت قرار گرفتند


تنگه هرمز به صورت کامل بسته شد


سنتکام از آغاز حملات در ایران خبر داد


سپاه: یک جنگنده F16 متواری و به دو نفتکش متخلف حمله شد


حنظله: تفنگداران آمریکایی همین حالا با خانواده‌هایشان خداحافظی کنند


مراسم بزرگداشت شهید حسین سلامی پنج شنبه برگزار خواهد شد.


تحلیلگر سابق CIA: آمریکا و اسرائیل به دنبال «خرابکاری» در مذاکرات با ایران هستند/ احتمالاً شاهد درگیری‌های جدیدی خواهیم بود


وزیر جنگ آمریکا: ترامپ به دنبال توافق است


وزیر انرژی آمریکا ادعای ترامپ درباره نفت ایران را تایید نکرد


نماینده فرانسه در سازمان ملل: طرحی برای پایان دادن به درگیری‌ در خاورمیانه ارایه می شود


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت