درخواست پدرسون برای کاهش تحریم‌های غرب علیه سوریه

چهارشنبه 11 فروردين 1400
00:01
درخواست پدرسون برای کاهش تحریم‌های غرب علیه سوریه
فرستاده سازمان ملل به سوریه از غربی‌ها خواست تحریم‌ها علیه سوریه را کاهش دهند.

العالم-سوریه

فرستاده سازمان ملل به سوریه در حاشیه کنفرانس سازمان ملل با همکاری اتحادیه اروپا در حمایت از آوارگان سوری که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، از غربی‌ها خواست تحریم‌های تحمیلی علیه سوریه را کاهش دهد.

«گئر پدرسون» در حاشیه کنفرانس سازمان ملل با همکاری اتحادیه اروپا در حمایت از آوارگان سوری که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد تاکید کرد: به منظور اینکه کمک‌های بشردوستانه و پزشکی به دست نیازمندان در سوریه برسد، غرب باید تحریم‌های تحمیلی علیه سوریه را کاهش دهد.

پدرسون ضمن درخواست از جامعه بین المللی برای حمایت و تمدید مجور فعالیت سازمان ملل در سوریه گفت که برای ساماندهی دور ششم نشست های کمیته قانون اساسی تلاش می‌کند.

او افزود: با وجود آرامش نسبی در روند نظامی اما روند این درگیری طی10 سال گذشته فاجعه بار بوده است.

پدرسون درباره انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در این کشور گفت: جامعه بین المللی باید متقاعد شود که هیچ انتخابات واقعی در سوریه بدون اجرای کامل قطعنامه 2254 وجود ندارد.

او تاکید کرد: این انتخابات باید فراگیر باشد و همه شهروندان از جمله کسانی را که در خارج سوریه ساکن هستند شامل شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

همکاری گوگل با پنتاگون برای اهداف جنگی


واکنش تهران به اتهام‌زنی واهی مقامات بحرین علیه ایران


گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درباره ایران و خلیج فارس


انتقاد تند ایران از کشورهایی که موجودیت پیمان ان‌پی‌تی را با خطر مواجه کرده‌اند


روایت قالیباف از ۶ شکست دشمن


پزشکیان: ایران، ایران امام رضا است


وزیر نفت: دشمن از محاصره دریایی ایران نتیجه‌ای نخواهد گرفت


جدال در کنگره آمریکا بر سر جنگ ایران؛ تناقض گویی هگست


رایزنی تلفنی عراقچی با همتایان هندی و لهستانی درباره تحولات منطقه‌ و آتش بس


گاردین از صف‌های طولانی آمریکایی‌ها برای لغو تابعیت آمریکا خبر داد