مخالفت حماس با تعویق انتخابات/ مقاومت، خط قرمزی که هیچ سازشی برسر آن صورت نخواهد گرفت

يکشنبه 15 فروردين 1400
08:46
مخالفت حماس با تعویق انتخابات/ مقاومت، خط قرمزی که هیچ سازشی برسر آن صورت نخواهد گرفت نایب رئیس جنبش حماس در خارج و عضو دفتر سیاسی این جنبش تاکید کرد که جنبش متبوعش مخالف تعویق انتخابات یا مانع‌تراشی برای ممانعت از اجرای آن در قدس است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

محمد نزال، نایب رئیس جنبش حماس در خارج و عضو دفتر سیاسی این جنبش در گفتگو با مرکز اطلاع رسانی فلسطین تصریح کرد که باید در مورد جایگزین‌های مناسب برای برگزاری انتخابات در قدس گفتگوهایی جامع انجام گیرد، به شیوه‌ای که مرکزیت، اهمیت و قداست این شهر نزد فلسطینیان مورد تاکید قرار گیرد و انتخابات نیز به بن‌بست نرسد.

نزال اظهار داشت که چشم‌پوشی حماس از گذشته پر از درد و رنج، هرگز به این معنا نیست که با هر اقدامی در راستای ایجاد هرج و مرج یا تبدیل غزه به کانون اختلافات داخلی کنار خواهد آمد.

وی اشاره کرد که تجربه‌های گذشته نشان داده که تنها راه حل و فصل اختلافات داخلی، گفتگو و تکیه بر اصول دموکراسی است.

محمد نزال گفت: خط قرمزی که علاوه بر حماس برای تمامی فلسطینیان وجود دارد، مسئله مقاومت است که هیچ سازش و معامله‌ای بر سر آن انجام نمی‌گیرد و تمامی گروه‌های فلسطینی بر سر آن توافق و اجماع دارند.

0% ...

آخرین اخبار

تماس تلفنی روسای جمهور ایران و مصر؛ السیسی بر حمایت از مذاکرات تأکید کرد


نگرانی‌ رژیم صهیونیستی و تشدید تنش‌ سیاسی با نزدیک شدن تفاهم میان آمریکا و ایران


انفجار در نزدیکی سواحل عمان


بازتاب رسانه‌ای گسترده پیام مقام معظم رهبری درباره افول جایگاه آمریکا در منطقه


رقابت چین و آمریکا برای اعزام فضانورد به ماه


ضرورت تداوم رایزنی‌ها و تسریع در اجرای توافقات مشترک در راستای تامین منافع متقابل دو ملت


سردار ابن‌الرضا: شگفتانه‌های ایران به مراتب ارتقا یافته است


گزارش خبرنگار العالم | حملات مقاومت در پاسخ به حملات هوایی صهیونیستی علیه بقاع


رئیس جمهور: فرهنگ صرفه‌جویی باید از مدرسه‌ها و سن پایین نهادینه شود


چین: در راستای حصول راه‌حل دیپلماتیک برای ایران در تلاشیم