معاون وزیر خارجه روسیه:

مسکو به امتناع ایران از گفتگوهای مستقیم با آمریکا احترام می‌گذارد

دوشنبه 16 فروردين 1400
19:15
مسکو به امتناع ایران از گفتگوهای مستقیم با آمریکا احترام می‌گذارد
معاون وزیر خارجه روسیه در آستانه نشست مشترک برجام که فردا در وین برگزار خواهد شد، اعلام کرد: مسکو به تصمیم ایران درباره امتناع از گفتگوهای مستقیم با آمریکا احترام می گذارد.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه امروز دوشنبه در سخنانی اعلام کرد: به تصمیم ایران مبنی بر امتناع از گفتگوهای مستقیم با آمریکا احترام می گذاریم.

معاون وزیر خارجه روسیه در این باره ادامه داد: روسیه از ایده سیاست خارجی اروپا برای برگزاری تماس غیررسمی میان اعضای برجام و همچنین آمریکا حمایت کرده بود؛ اما ایران تصمیم دیگری در این خصوص اتخاذ کرد. بر این اساس، روسیه به تصمیم ایران در خصوص امتناع از مذاکرات مستقیم با آمریکا احترام می گذارد.

سرگئی ریابکوف در این باره اضافه کرد: ایران آماده کار روی معیارهای بازگشت به اجرای کامل برجام است. مسکو انتظار دارد پس از نشست فردا در وین رایزنی های تخصصی، در واقع گفتگوهای غیر مستقیم بین ایران و آمریکا برای احیای برجام برقرار شود.

گفتنی است که نوزدهمین نشست مشترک برجام فردا سه شنبه در وین برگزار می شود و اعلام شده است که نماینده آمریکا نیز در وین حاضر خواهد بود؛ اما تهران پیشتر اعلام کرده است که بازگشت واشنگتن به توافق هسته ای سال ۲۰۱۵ نیازی به مذاکره نداشته و لذا دیداری میان نمایندگان ایران و آمریکا فردا روی نخواهد داد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

مشاغل تازه زیر سایه جنگ؛ نبرد مردم غزه برای تأمین معاش در میان آوارها


تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا


پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند


لبنان پس از ژنو؛ بازتاب نقش ایران در تثبیت آتش‌بس لبنان و پیگیری خروج "اسرائیل" از این کشور


رئیس جمهوری :سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونسیتی عامل ناامنی در منطقه است


صدای مادران داغدار میناب در شورای حقوق بشر؛ روایت یک مادر از رنج بازماندگان حمله به مدرسه شجره طیبه


لیبرمن: توافق بین آمریکا و ایران «بزرگترین فاجعه سیاسی» است


قالیباف به عمان رفت


حضور ۱۱ دانشگاه ایرانی در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۷