سوریه: سازمان ملل به زمین بازی آمریکا تبدیل شده است

چهارشنبه 18 فروردين 1400
06:27
سوریه: سازمان ملل به زمین بازی آمریکا تبدیل شده است نماینده دائم سوریه در سازمان ملل گفت که این نهاد بین‌المللی به زمین بازی ایالات متحده آمریکا و ابزاری برای تحمیل طرح‌های آمریکایی بر اساس سلطه بر تصمیمات سیاسی دیگر کشورهای عضو تبدیل شده است.

العالم-سوریه

«بسام الصباع» نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در نشست مجازی دیشب شورای امنیت درباره سوریه اظهار داشت، دمشق که با سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی با جدیت تمام همکاری کرده است، هرگونه استفاده از سلاح شیمیایی از سوی هر طرفی که صورت بگیرد، محکوم می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه اظهارات مقامات غربی با سیاست زدگی و اتهامات بی اساس در رابطه با سلاح شیمیایی همراه است، افزود: سوریه خود را ملزم به همکاری با دبیرخانه فنی سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی برای حل و فصل مسایل باقی‌مانده مندرج در بیانیه اول می‌داند.

الصباغ افزود: دولت سوریه به همکاری خود با «کمیته حقیقت‌یاب» ادامه می‌دهد و از سفر هیئت کمیته حقیقت‌یاب به دمشق در ماه مارس استقبال می‌کند.

نماینده سوری تصریح کرد: ما متاسفیم از اینکه سازمان منع گسترده سلاح شیمیایی بیانیه‌ای را که توسط کارشناسان و شخصیت‌های علمی از جمله اولین مدیر کل سازمان در مورد تحقیقات حمله ادعایی دوما امضا شده است، نادیده گرفت.

الصباغ در ادامه از سازمان ملل خواست تا به اطلاعات مربوط به تلاش‌ تروریست‌ها و «کلاه سفیدها» برای انجام بازی‌های جدید شیمیایی و حملات ساختگی شیمیایی اهتمام ورزد.

وی گفت که سازمان ملل به زمین بازی ایالات متحده آمریکا و ابزاری برای تحمیل طرح‌های آمریکایی بر اساس سلطه بر تصمیمات سیاسی دیگر کشورهای عضو تبدیل شده است.

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل تأکید کرد که برخی از کشورهای عضو شورای امنیت نباید حملات آمریکا، فرانسه و انگلیس به سوریه در سال 2018 به بهانه‌های واهی را نادیده بگیرند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

پیام تبریک رهبر انصارالله یمن بمناسبت انتخاب سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران دام ظله


ارتش صهیونیستی از ترس حملات ایران شهرک نشینان را سپر انسانی خود می کند


آمریکا از ترس حملات ایران؛ پایگاه‌های نظامی متحرک در عراق مستقر می‌کند


حزب‌الله لبنان رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


مکافات دروغ "اسموتریچ" در مورد حزب الله لبنان یقه ی پسرش را گرفت


ارتش گوش به فرمان رهبر و ذوالفقار ولایت در پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام اسلامی ایران است


پهپادهای ارتش قدرتمند ایران اهداف آمریکایی ـ صهیونی را درهم کوبید


بیعت مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای


آغاز مراسم بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در سراسر ایران + فیلم


بازتاب انتخاب سومین رهبر انقلاب در رسانه های غربی