سخنگوی نجبا: اشغالگری، بافت اجتماعی عراق را تهدید می‌کند

پنج‌شنبه 26 فروردين 1400
13:25
سخنگوی نجبا: اشغالگری، بافت اجتماعی عراق را تهدید می‌کند  سخنگوی مقاومت اسلامی نجبا، بزرگ‌ترین خطر کنونی و آتی برای عراق را استمرار حضور نظامی آمریکا دانست و هشدار داد این اشغالگری، بافت اجتماعی عراق را نیز تهدید می‌کند.

العالم - عراق

نصر الشمری سخنگوی مقاومت اسلامی نُجَباء در پیامی خطاب به اشغالگران آمریکایی تأکید کرد: شناسایی و نحوه برخورد با خطرها، وظیفه مردم عراق است که در تظاهرات میلیونی خود، پایان اشغالگری جنایتکارانه و پایان دخالت مرکز جاسوسی شما را خواستار شده‌اند؛ همان‌جایی که آن را سفارت می‌خوانید.

سخنگوی نجبا با اشاره به سرپیچی آمریکایی‌ها از اراده ملت عراق، افزود: امروز شما با نادیده گرفتن عمدی مصوبه پارلمان در مورد خروج نیروهایتان، به زمین و آسمان عراق تجاوز می‌کنید؛ انگار نه انگار که عراق کشوری آزاد و عضو مؤسس سازمان ملل است.

وی بزرگ‌ترین خطر کنونی و آتی برای عراق را استمرار حضور نظامی ایالات‌متحده دانست و گوشزد کرد: این اشغالگری، بافت اجتماعی عراق را نیز تهدید می‌کند؛ کما اینکه سفارت آمریکا فساد و ویرانی را گسترش داده و بر اقتصاد و سیاست ما اثر منفی گذاشته است.

الشمری در پایان خطاب به آمریکایی‌ها نوشت: همین‌که از کشورمان خارج شوید، برای ما بهتر خواهد بود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

جنگی که رؤیای نفتی ترامپ را به هم ریخت


سی‌بی‌اس: پاکستان پیشنهاد جدید ایران را به آمریکا تحویل داد


فرمانده ارتش: آماده‌تر از همیشه در برابر هرگونه تهدید دشمن می‌ایستیم


انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق


عارف: ما متعهد به ترمیم آسیب‌ها و عبور از بحران‌های تحمیلی هستیم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه منطقه


دیدار و گفت وگوی نخست وزیر لبنان و سفیر آمریکا درباره تحولات منطقه


عراقچی: قمار نتانیاهو 100 میلیارد دلار برای آمریکا هزینه داشته است


اژه‌ای: دیپلماسی در امتداد میدان است/ از جنگ نمی‌هراسیم


حمله پهپادی حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی