رصد شبانه روزی شناورها و پروازهای کشورهای فرامنطقه توسط نیروی دریایی ارتش

شنبه 28 فروردين 1400
13:44
رصد شبانه روزی شناورها و پروازهای کشورهای فرامنطقه توسط نیروی دریایی ارتش فرمانده نیروی دریایی ارتش در بازدید از پایگاه دریایی پسابندر، گفت: رصد تمام یگان‌های شناور سطحی، زیرسطحی و پروازی کشورهای فرامنطقه به صورت شبانه روزی انجام می‌شود و هر جا که لازم باشد ارتش با اقتدار اقدامات و هشدارهای لازم را خواهد داد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در نقطه صفر مرزی ایران و پاکستان ضمن بازدید از پایگاه دریایی پسابندر، بر نقش استراتژیک این پایگاه در حراست از آب‌های مرزی کشور تاکید کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ضمن بازدید از اتاق اقتدار نیروی دریایی راهبردی ارتش مستقر در این پایگاه؛ یادآور شد: پایگاه دریایی پسابندر به عنوان یک پایگاه استراتژیک نقش چشم بیدار نیروی دریایی ارتش را در حفظ و حراست از مرزهای آبی ایران اسلامی ایفا می‌کند و فرماندهان این پایگاه باید درباره حراست از این منطقه هوشیار باشند.

دریادار خانزادی ضمن بررسی و ارزیابی یگان‌های شناور مستقردر پایگاه دریایی پسابندر، افزود: رصد همه یگان‌های شناور سطحی، زیرسطحی و پروازی کشورهای فرامنطقه به صورت شبانه روزی انجام می‌شود و هر جا که لازم باشد نیروی دریایی ارتش با اقتدار اقدامات و هشدارهای لازم را خواهد داد.

وی، در دیدار با کارکنان پایور و وظیفه پایگاه دریایی پسابندر با اشاره به لزوم حفظ آمادگی جسمانی و معنوی کارکنان، تاکید کرد: رشد و تعالی معنوی از موضوعات مهم ایجاد آمادگی در کارکنان است که با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان باید بیش از پیش به آن توجه شود، چرا که رمز پیروزی جمهوری اسلامی ایران در ۸ سال دفاع مقدس تنها تکیه بر توان نظامی نبود بلکه با ایمان به خدا توانستیم مقابل تهاجم همه جانبه دشمنان ایستادگی کنیم.

به گزارش روابط عمومی ارتش، دریادار خانزادی در پایان بازدید از پایگاه دریایی پسابندر با تعدادی از خانواده های اهل سنت منطقه دیدار و گفت‌وگو کرد.

پَسابَندر یکی از روستاها و بندرهای کوچک شهرستان دشتیاری استان سیستان و بلوچستان ایران و آخرین نقطه از کشور ایران است که در کناره خلیج گواتر و در محدوده‌ای نزدیک به مرز پاکستان قرار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

اسرائیل از ترس پهپادهای حزب الله، نیروهایش در جنوب لبنان را کاهش داد


«نه» قاطع وزیر دفاع پاکستان به درخواست ترامپ درباره سازش با رژیم صهیونیستی


عاصم منیر با وزیر خارجه چین دیدار کرد


تأکید رئیس مجلس پاکستان بر تقویت دیپلماسی پارلمانی بین تهران و اسلام آباد  


جنگ با ایران شکستی فاجعه‌بار برای امریکا و "اسرائیل"


همکاری آمریکا و عربستان برای ساخت کارخانه تولید پهپاد در نزدیکی ریاض


۲۸ عملیات کوبنده حزب‌الله علیه مواضع و تجهیزات ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان


نبیه بری: تنها با وحدت ملی می‌توان لبنان را آزاد و بازسازی کرد


هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره افزایش شمار مرگ‌های ناشی از شیوع ابولا


پزشکیان انتخاب مجدد قالیباف به ریاست مجلس را تبریک گفت