خسارت زلزله ۵.۹ ریشتری به واحدهای مسکونی گناوه + فیلم

يکشنبه 29 فروردين 1400
19:30
خسارت زلزله ۵.۹ ریشتری به واحدهای مسکونی گناوه + فیلم زلزله‌ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر شهرستان گناوه را لرزند و پس از ۱۰ پس لرزه به بزرگی بین ۴.۵ تا ۳.۹ ریشتر این شهرستان به لرزه در آورد که تیم‌های امدادی و ارزیابی به نقاط زلزله‌زده اعزام شدند.

العالم - ایران

زلزله‌ای به بزرگی 5.9 ریشتر ظهر امروز شهرستان گناوه را لرزاند که پس از آن 10 پس لرزه به بزرگی بین 4.5 تا 3.9 ریشتر این شهرستان را لرزاند که پس از آن تیم‌های امدادی و ارزیاب به نقاط مختلف گناوه اعزام شدند.

بررسی اولیه نشان می‌دهد که برخی از منازل روستایی دچار خسارت شدند ولی خوشبختانه تلفات جانی در پی نداشت و تنها 4 نفر مصدوم و به صورت سرپایی مداوا شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر از اعزام 12 تیم ارزیاب هلال احمر به مناطق زلزله‌زده خبر داد و اظهار داشت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که برخی از واحدهای مسکونی روستایی دچار خسارت شدند.

غلامرضا حاجیانی کانون زلزله را بخش مرکزی گناوه دانست و افزود: در این زلزله ساختمان‌های قدیمی و بافت‌های فرسوده در روستا‌های گناوه دچار ریزش دیوار یا سقف و یا ترک دیوار شده‌اند.

زلزله گناوه

0% ...

آخرین اخبار

اجتماع بزرگ پیروان امام مجاهد شهید در «لاهور»؛ نمایش وحدت پاکستان در حمایت از ایران


مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌ای از تشدید حملات علیه ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد


تظاهرات علیه کابینه نتانیاهو در سرزمین های اشغالی


تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و مقابله موشکی و پهپادی مقاومت + فیلم


قاضی آمریکایی دولت را به بازگرداندن آثار برده‌داری در اماکن تاریخی ملزم کرد


ابراز نگرانی گروسی درباره تشدید فعالیت‌های نظامی در اطراف نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا


مدیر اطلاع‌رسانی الحشدالشعبی: بسیج مردمی منبع قدرت عراقی‌هاست


رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای توقف عملیات زمینی در لبنان آماده می شود


تنکر ترکرز: یک ابرنفتکش دیگر از خط محاصره آمریکا گذشت


استارمر در تماس با ترامپ از پیشرفت در روند تفاهم با ایران استقبال کرد