سیدعمار حکیم شهادت سردار حجازی را به مقام معظم رهبری و سردار قاآنی تسلیت گفت

سه شنبه 31 فروردين 1400
19:50
سیدعمار حکیم شهادت سردار حجازی را به مقام معظم رهبری و سردار قاآنی تسلیت گفت سیدعمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی با ارسال نامه‌های جداگانه درگذشت سردار شهید سیدمحمد حجازی را به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تسلیت گفت.

العالم - عراق

سیدعمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی و ائتلاف عراقیون در نامه تسلیت به رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کرد: ‎آن مرحوم نمونه بارز مؤمن مجاهد مدافع اسلام و جمهوری اسلامی بود، فقدان چنین شخصیتی موجب اندوه فراوان است، هرچند اطمینان داریم که از دامان ملت مسلمان ایران چهره‌های شاخصی چون او زاده و بالیده خواهد شد که برای دفاع از اسلام ناب محمدی(ص) خواهند برخاست.

حکیم همچنین افزود: ‎این مصیبت را به محضر جنابعالی تسلیت عرض می‌کنیم و از خداوند متعال برای جنابعالی صبر و اجر و طول عمر و تأیید الهی و برای آن فقید سعید رحمت واسعه طلب می‌کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

حمله موشکی یمن به عناصر تحت حمایت عربستان بندر «المخا»


پزشکیان: ایران به هیچ وجه خارج از قوانین بین‌المللی عمل نکرده است


گزارش العالم از بمباران لبنان با سلاح ممنوعه فسفر سفید + فیلم


تهران و مسکو در مسیر تقویت امنیت سایبری و حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی


اسلامی: بر عهده گرفتن مسئولیت‌های جدید جلوه‌ای از تعهد به آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی است


زخمی شدن ۲ کارمند روس‌اتم در حمله اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا


ورود سامانه بارشی جدید از غرب کشور


اعتراف ترامپ به فرار از ترس ایران؛ خبرنگاران قربانی فریب امنیتی واشنگتن


امیر سرتیپ شیخ: ایران قدرت برهم‌زدن معادلات را دارد


پاکستان: سفر نقوی به تهران تداوم رایزنی‌های با ایران برای صلح منطقه‌ای است