حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به نمازگزاران فلسطینی در قدس اشغالی

شنبه 4 ارديبهشت 1400
02:07
حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به نمازگزاران فلسطینی در قدس اشغالی نظامیان رژیم صهیونیستی روز جمعه به نمازگزاران فلسطینی در قدس اشغالی حمله کرده و تعدادی از آنها را بازداشت کردند.

العالم-فلسطین اشغالی

نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی روز جمعه به سوی نمازگزاران فلسطینی در ورودی بیت لحم شمالی حمله کردند.

بر اساس گزارش‌ها، نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی به سوی نمازگزاران گاز اشک آور شلیک کرده که تعدادی از فلسطینیان با مشکلات تنفسی مواجه شدند.

از سوی دیگر، نیروهای امنیتی رژیم اشغالگر اقدام به بازداشت تعدادی از فلسطینیان در باب العامود در قدس اشعالی کردند.

شبکه المیادین گزارش داد که در جریان درگیری فلسطینیان با نیروهای اشغالگر در حومه منطقه قدیمی قدس اشغالی، دست کم 8 نفر مجروح شدند.

کتائب شهید «عز الدین القسام» شاخه نظامی حماس روز جمعه به رژیم اشغالگر صهیونیستی درباره ادامه حملاتش علیه مردم قدس هشدار داد.

این گروه در بیانیه‌ای خبری گفت: ما به دشمنی که فکر می‌کند می‌تواند بر مسجد الاقصی و مردم ما در قدس تحکم کند، می‌گوییم که صبر ما را آزمایش نکند. ما برای قدس خون‌ها و جان‌ها داده‌ایم و در راه دفاع از آن، همه معادلات را برهم می‌زنیم.

در پایان این بیانیه آمده است: جرقه‌ای را که شما امروز روشن کردید، کلید انفجار در برابر دشمن جنایتکار خواهد بود و آن زمان کتائب القسام و مقاومت را خواهید دید که به یاری خداوند در قلب نبرد در کنار شما درسی سخت و بی سابقه به دشمن خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری: حزب الله جان فدای تمام لبنان و محور مقاومت است+فیلم


ضربات مقاومت، تل آویو را آشفته کرد| تشدید حملات رژیم صهیونیستی به لبنان برای جبران ناکامی‌های میدانی


مسکو:آمریکا نتوانست بر ایران پیروز شود و این به معنی شکست واشنگتن است


ایران اکسپو؛ ویترینی از توانمندی‌های اقتصادی و فناوری کشور + فیلم


الجزیره: آمریکا حمله رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت را متوقف کرد


تحرکات جدید اشغالگران در جنوب سوریه


ولایتی: ایران و جبهه مقاومت تا آخر کنار مردم لبنان ایستاده‌اند


فرمانده سپاه قدس: دشمن صهیونیستی شکست سختی در لبنان خواهد خورد


ایران با تمام توان از منافع خود دفاع خواهد کرد


گفت‌وگوی عراقچی با عاصم منیر و اسحاق دار