اردوغان: عملیات نظامی در شمال عراق ادامه دارد

شنبه 4 ارديبهشت 1400
20:09
اردوغان: عملیات نظامی در شمال عراق ادامه دارد
رئیس جمهور ترکیه با حضور در یک مرکز فرماندهی ارتش این کشور از تداوم عملیات نظامی در شمال عراق دفاع کرد.

العالم - ترکیه

رئیس جمهور ترکیه عصر شنبه به وقت تهران از تداوم عملیات نظامی در شمال عراق سخن گفت.

به گزارش منابع خبری، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه با حضور در مقر فرماندهی ارتش این کشور در زمینه دوعملیات اخیر ترکیه در شمال عراق سخنرانی کرد.

اردوغان گفت:«هدف ما حذف کامل تهدیدهای تروریستی از مرزهای جنوبی ترکیه است.»

وی افزود: «استفاده از محصولات دفاعی داخلی در طول این عملیات دلیل بر افتخار است. تاکنون تعداد زیادی از تروریست‌ها کشته، مجروح یا اسیر شده اند. هیچ قدرتی وجود ندارد که بتواند برابر نظامیان ما بایستد.»

ترکیه مدت‌هاست به بهانه مقابله با نیروهای «پ‌ک‌ک» در حال نقض تمامیت ارضی شمال عراق است.گروه پ‌ک ک که در 35 سال گذشته با دولت آنکارا در تقابل نظامی است از سوی ترکیه، آمریکا و اتحادیه اروپا به عنوان گروه تروریستی شناخته می‌شود. ترکیه می‌گوید که شبه نظامیان پ‌ک‌ک مسئول مرگ بیش از 40 هزار نفر از شهروندان ترکیه از جمله زنان و کودکان هستند.

تحلیلگران بر این باورند که اردوغان با این اقدام‌ها قصد دارد در چانه‌زنیهای سیاسی داخلی، دست برتر را داشته باشد و بحران‌های سیاسی و اقتصادی خود را پوشش دهد؛ زیرا مطابق معمول، برای انحراف ذهن مردم ترکیه، دست به حملات خارجی با چاشنی مذهب و ملی‌گرایی می‌زند. وی بدین ترتیب، از شر دشمنان داخلی خود راحت می‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دیدار نخست‌وزیر پاکستان با قالیباف


برگزاری نشست سه جانبه ایران، آمریکا و قطر


گرافیک | هلاکت ۳۶ نظامی اسرائیلی از آغاز درگیری‌ها با حزب‌الله در لبنان


شهادت ۹ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه


رونق دوباره تجارت دریایی ایران در خلیج فارس


جزییات روند آزادسازی پول‌های بلوکه شده/ تکذیب خرید کالاهای آمریکایی


عبور ۸۰ هزار زائر از مرز مهران


اظهارات کارشناس سیاسی درباره ماهیت اختلافات بین آمریکا و رژیم صهیونیستی


پزشکیان: وحدت و انسجام داخلی، دشمن را به تسلیم و پذیرش حقوق ملت ایران واداشت


تشریح برنامه دیدار‌های امروز هیئت مذاکره کننده ایران