ترکیه عملیات زمینی در شمال عراق را متوقف کرد

چهارشنبه 8 ارديبهشت 1400
17:52
ترکیه عملیات زمینی در شمال عراق را متوقف کرد عضو اتحادیه میهنی کردستان عراق از توقف عملیات زمینی ترکیه در شمال عراق پس از گذشت پنج روز حملات پی‌درپی خبر داد.

العالم - عراق

«غیاث سورجی» عضو اتحادیه میهنی کردستان عراق امروز چهارشنبه گفت که نظامیان ترکیه عملیات زمینی خود در منطقه کردستان را متوقف کردند.

سورجی در مصاحبه با وبگاه «بغداد الیوم» افزود: «با ورود به ششمین روز عملیات زمینی ترکیه، این عملیات متوقف شد حال آنکه حملات هوایی در برخی مناطق استان دهوک همچنان ادامه دارد.»

او گفت که ترکیه حدود ۵۰۰ روستای متروکه در منطقه کردستان را که مساحت زیادی دارند، از سال‌ها پیش تحت سیطره خود درآورده است و عملیات‌های کنونی آن جدید نیست.

وی با اشاره به اینکه مسئولیت حفاظت از این اراضی بر عهده دولت فدرال برای دفاع از حاکمیت کشور است، تصریح کرد که دولت ابزارهای زیادی برای اعمال فشار بر طرف ترکیه‌‌ای در اختیار دارد.

نظامیان ترکیه به بهانه تعقیب عناصر پ.ک.ک به اجرای عملیات‌های نظامی مستمر در مناطق مختلف شمال عراق ادامه می‌دهند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ارزش ماه محرم در دیدگاه رهبر شهید انقلاب


اوج گرفتن جنگ روسیه و اوکراین در سایه بن بست سیاسی


بیانیه وزارت امور خارجه درباره نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا در بامداد ۷ تیر ۱۴۰۵


عراقچی عازم عراق شد


بیانیه اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات


عارف: دستگاه‌های حاکمیتی برای برگزاری آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب در آمادگی کامل هستند


بیانیه "جماعت اسلامی لبنان" در مورد توافق لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجیگری آمریکا


نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی با عراقچی


وزیر خارجه فردا به عراق سفر می کند


متن کامل توافق سازشکارانه دولت لبنان با رژیم اسرائیل