محمد الهندی: درگیری با دشمن صهیونیستی درباره قدس علنی است

جمعه 17 ارديبهشت 1400
09:50
محمد الهندی: درگیری با دشمن صهیونیستی درباره قدس علنی است مسئول سیاسی جنبش جهاد اسلامی گفت: درگیری درباره قدس علنی است و دیروز در باب العمود و امروز در الشیخ جراح و فردا نیز 28 رمضان در قدس برای مقابله با فراخوان های حضور در مسجدالاقصی است.

العالم فلسطين

محمد الهندی مسئول اداره سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد: ملت فلسطین در صحنه مقاومت متحد است و این درگیری قدس و بیت المقدس انگیزه مذهبی دارد زیرا این سرزمین ، محل اسرا و معراج بوده و کسی که بتواند از قدس کوتاه بیاید از مکه نیز دست خواهد کشید.

وی افزود: اسرائیل با حملات خود و کشتن جوانان و حمله به زنان ،پرونده قدس را بیرون آورده و روی میز گذاشته است.

وی تاکید کرد : ملت فلسطین در قدس و شیخ جراح انتفاضه می کند.

الهندی از کشورهای عربی و اسلامی خواست تا از قدس حمایت کنند زیرا پرونده قدس امروز علنی بوده و اشغالگران در صدد نهایی کردن این پرونده هستند .

وی افزود:جوانان باب العمود و القدس و شیخ جراح با گروهی قاتل و جنایتکار شهرک نشین و نیروهای اشغالگر مقابله می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


حمله به زیرساخت های ایران، حمله به امنیت انرژی جهان بود


هشدار قاآنی به صهیونیست‌ها؛ باید سراسر لبنان را ترک کنید


وزرای نفت ایران و هند بر توسعه و تقویت همکاری‌ها در حوزه انرژی تاکید کردند


کارشناس امور راهبردی: مقاومت ابتکار عمل میدانی را در جنوب لبنان در دست دارد


پرچم عاشورا در قلب اروپا به اهتزاز درآمد+ویدیو


اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا


زلزله‌ مهیب ونزوئلا؛ ۳۲ کشته و ۷۰۰ زخمی تا این لحظه


ادعاهایی درباره تحویل برخی مناطق اشغالی لبنان به ارتش با هماهنگی آمریکا


پربیننده ترین خبرها